maalsef 1 hafta önce baktım bulmadım bulursan haber ver alacaklar listeisne ekiliyimBf6 almıcam şuan en ucuz epite geri iadesiyle 2000 küfüre geliyor 500 tl iade ediyor bildiniz daha ucuz bi satıcı varsa beklerim.
epicte alıcam galiba 500 tl geri vermesi baya iyimaalsef 1 hafta önce baktım bulmadım bulursan haber ver alacaklar listeisne ekiliyim
ukrayna vpn ile normal versiyonunu 1.7kya alıyorlardı şimdi hala varmı o olay bilmiyorumBf6 almıcam şuan en ucuz epite geri iadesiyle 2000 küfüre geliyor 500 tl iade ediyor bildiniz daha ucuz bi satıcı varsa beklerim.
reis paycell le alırsan %10 iade varmışmaalsef 1 hafta önce baktım bulmadım bulursan haber ver alacaklar listeisne ekiliyim
paycell almayı düşünmüyorum paycell üye olmak kolay ama ücretler çok uçuk onun yerine direk epicten almak daha mantıklıreis paycell le alırsan %10 iade varmış
500 tl nasıl geri veriyor epic cüzdana mı?Bf6 almıcam şuan en ucuz epite geri iadesiyle 2000 küfüre geliyor 500 tl iade ediyor bildiniz daha ucuz bi satıcı varsa beklerim.
evet 520 tl epic cüzdana iade ediliyor nays'ta max 75 tl geri veriyor, 2005 liraya geliyor oyun500 tl nasıl geri veriyor epic cüzdana mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nays ile de %20 cashback var ama max 75 lira galiba