Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,639
Sıfırı bu paraya hatta ucuza alınıyordu da v3 pro 8khz aldı ben sıfır 4500e
Sıfırı bu paraya hatta ucuza alınıyordu da v3 pro 8khz aldı ben sıfır 4500e
hayırlı olsun hocamBen iptal edemeden airpods pro 3 geldi. Bildiğiniz sıfır sadece güvenlik şeridi açılmış. Kulaklıklar hiç kullanılmamış, uçları tertemiz, kutusunda çizik, toz bile yok. Çok şaşırdım, kondisyonuna iyi diyordu ama bildiğin sıfır gibi geldi.
ucu plastıklı kulaklık hıc kullanmadım acaba nasıldır plastiksiz daha mı mantıklı acabaBen iptal edemeden airpods pro 3 geldi. Bildiğiniz sıfır sadece güvenlik şeridi açılmış. Kulaklıklar hiç kullanılmamış, uçları tertemiz, kutusunda çizik, toz bile yok. Çok şaşırdım, kondisyonuna iyi diyordu ama bildiğin sıfır gibi geldi.
Kulaklık ucu muazzam. Normalde sünger uçlardan kullanıyorum, iyi mühürlüyor diye. Fakat bundaki uçlar hem silikon hem sünger gibi. Anlamadım nasıl bir malzeme kullanmışlar ama çok iyi mühürlüyor, pasif ses engellemesi çok iyi.hayırlı olsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ucu plastıklı kulaklık hıc kullanmadım acaba nasıldır plastiksiz daha mı mantıklı acaba
airpods 4 anc modelı var o nasıldır sizce o da düz gurultu engelleme onda da mevcut bilemedimKulaklık ucu muazzam. Normalde sünger uçlardan kullanıyorum, iyi mühürlüyor diye. Fakat bundaki uçlar hem silikon hem sünger gibi. Anlamadım nasıl bir malzeme kullanmışlar ama çok iyi mühürlüyor, pasif ses engellemesi çok iyi.
içiden sarj kablosu cıktı mı yok galıba artıkKulaklık ucu muazzam. Normalde sünger uçlardan kullanıyorum, iyi mühürlüyor diye. Fakat bundaki uçlar hem silikon hem sünger gibi. Anlamadım nasıl bir malzeme kullanmışlar ama çok iyi mühürlüyor, pasif ses engellemesi çok iyi.
Hayır çıkmadı ama sanırım kablosuz bir şekilde mac'te şarj edebiliyorum. Edemezsem de 2.5-5wlık bir şarj aleti bulacağım. Airpods 4'de uç olmadığından gürültü engellemesi prolar kadar iyi değil. Ayrıca pasif gürültü ses kalitesini de etkiliyor onun dışında aynı sesi veriyor. Kulağınıza iyi oturursa ve iyi mühürlenirse kulak kanalınızda aynı kalitede ses verecektir.airpods 4 anc modelı var o nasıldır sizce o da düz gurultu engelleme onda da mevcut bilemedim
içiden sarj kablosu cıktı mı yok galıba artık
mac bende de var nasıl oluyor hocam o bir de ben hıc anc li kulaklık kullanmadım ama cogu ınsan proyu tercıh etmıyor slıkonlu oldugu ıcın 4 dun anc si tatmin eder mi sizceOlumsuz yönüne gelirsek, şarj kutusundaki menteşe endişe verici, zarar görme olasılığı yüksek. Kulaklıklar buds 3 proma göre daha büyük, kulakta takılı olduğunu hissettiriyor, tizi biraz rahatsız ediyor, buds 3 prodaki rumble yok.
Hayır çıkmadı ama sanırım kablosuz bir şekilde mac'te şarj edebiliyorum. Edemezsem de 2.5-5wlık bir şarj aleti bulacağım. Airpods 4'de uç olmadığından gürültü engellemesi prolar kadar iyi değil. Ayrıca pasif gürültü ses kalitesini de etkiliyor onun dışında aynı sesi veriyor. Kulağınıza iyi oturursa ve iyi mühürlenirse kulak kanalınızda aynı kalitede ses verecektir.
Yanlış hatırlamıyorsam macbookun üzerine kapalı bir şekilde touchpadin yanına konuluyordu. ANC testleri mevcut youtube ve forumlarda. Net bilgiyi oradan edinebilirsiniz, airpods 4ü kullanmadığım için ANCsi hakkında yorum yapamam.mac bende de var nasıl oluyor hocam o bir de ben hıc anc li kulaklık kullanmadım ama cogu ınsan proyu tercıh etmıyor slıkonlu oldugu ıcın 4 dun anc si tatmin eder mi sizce
Çok iyi geçen sene 6500 e aldım sıfırınıŞunu 5000 TL'ye aldık nasıl fiyat ?
Olmuyormuş öyle şarjYanlış hatırlamıyorsam macbookun üzerine kapalı bir şekilde touchpadin yanına konuluyordu. ANC testleri mevcut youtube ve forumlarda. Net bilgiyi oradan edinebilirsiniz, airpods 4ü kullanmadığım için ANCsi hakkında yorum yapamam.
2,5-5W'lık şarj aleti niye arıyorsunuz? Herhangi bir şarj aletiyle de şarj olur.Olmuyormuş öyle şarj2,5-5wlık şarj aleti ara dur şimdi
redditte bir kaç kişinin ancye zarar verdiğini söyleyen mesajlarını okumuştum. Yoksa elimde apple'ın şarj aleti mevcut veya kabloyla macten şarj edebilirim.2,5-5W'lık şarj aleti niye arıyorsunuz? Herhangi bir şarj aletiyle de şarj olur.