En Hızlı Kargo Hangisi

Furkanspy

80+
Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar yarın(çarşamba) kargoya birkaç dosya vericem. Istanbulda yaşıyorum ve ankaraya gitmesi gerekiyor. En En ama en hızlısı hangisi ve cuma saat akşam 6 (18.00) ya kadar yetişir mi.

bölgeye göre değişiklik gösterir. mesela bizim bölgede en hızlı yurt içi. hizmetini en beğendiğimde yurt içi.

ankaraya hepsi 1 günde gönderiyor zaten, arasta 11 den önce teslim edersen hızlı teslimat seçeneğide vardı diye hatırlıyorum

Arkadaşlar yarın(çarşamba) kargoya birkaç dosya vericem. Istanbulda yaşıyorum ve ankaraya gitmesi gerekiyor. En En ama en hızlısı hangisi ve cuma saat akşam 6 (18.00) ya kadar yetişir mi.
Yakın yerler çoğu kargo 1 günde ulaştırır zaten.

Hız olarak yurtiçi bence

Çıktığı depo bölgesinden fark ediyor. Dün akşam 19.00 da çıkan kargo diğer gün öğle 11 gibi geldi. Yurtiçi.

İstanbul - Ankara gönderileri genelde ertesi gün teslim edilir. Çarşamba günü verirsen %90 ihtimal Perşembe dağıtıma çıkar. En hızlısı kesinlikle Yurtiçi Kargo sonrasında Aras, DHL gibi firmalar geliyor.

DHL ve hepsijet(hepsijet kabul ediyor mu bilmiyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet çarşamba verirsen dağıtalabilir, erken vermeye özen göster ama bence hangi kargoyu seçersen seç cuma yetişir ama cuma öğleden sonra olursa işiniz bozulur mu bilmem bazen gün içinde baya geç geliyor.

Hocam uzak durman gerekenler:
Mng,Ptt,Sürat(bazen sorun çıkarıyor.)
Sana önerim:
1-Yurtiçi hızlı ve sorunsuz genelde.
2-Aras

yurtiçi ertesi gün sorunsuz ve net götüren 1.firma bana göre
diğer seçenek aras kargo ile günaydın kargo hizmeti isteyin fazla ödersiniz ama ertesi gün öğleden önce teslim edilir sürekli kargo gönderimi yapıyoruz ankara istanbul yurtiçi ile ertesi gün saat öğlen 11 gibi ulaşıyor kesin.

Şubeden şubeye değişir bence

Geri