🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad 1299₺

2021 yılında kısa süre 9. nesil kullanmıştım, gamepower a göre hissiyat biraz daha iyi. Ben olsam iade etmezdim xbox daha uzun süre götürür seni.
Gamepowerda bulunan hall effect joystickler daha uzun süre götürür stick drift konusunda, 9. nesilin pilli olması ve sadece bluetooth desteklemeside çok kötü.

beyler gamepadi stk 7024x olarak görüyor, fabrika ayarlarına sıfırlıyorum asla düzelmedi, nasıl düzelicek yardımcı olabilen var mı? deli oldum 1 saattir

çözüm (-) , (+) ve (B) tuşuna basmak. mod değiştiriyor.

Son düzenleme:
Gamepowerda bulunan hall effect joystickler daha uzun süre götürür stick drift konusunda, 9. nesilin pilli olması ve sadece bluetooth desteklemeside çok kötü.
Dayanıklılık konusunda Gamepower'ın microsoftu geçebileceğini zannetmiyorum ama diğer söylediklerinizde haklısınız.

Ölü bölgesi çok azmış gerçekten, telefondan sonra PC'de de test ettim. Dongle'ı taktım kitapçıkta yazdığı gibi home tuşuna basılı tuttum. 4. denememde bağlayabildim ilk denelerimde bağlanmadı. Ryse Son Of Rome oyununda denedim her şey tıkır tıkır çalışıyor ve akıcı. F310 ve F710'dan sonra ilaç gibi gelir bu gamepad. Win11'de Xbox olarak değilde "Kontrolcü" olarak gözüküyor sizde de öylemi?

Ekler

• asadsdsasad.webp
    asadsdsasad.webp
    44.8 KB · Hit: 79
beyler gamepadi stk 7024x olarak görüyor, fabrika ayarlarına sıfırlıyorum asla düzelmedi, nasıl düzelicek yardımcı olabilen var mı? deli oldum 1 saattir

çözüm (-) , (+) ve (B) tuşuna basmak. mod değiştiriyor.
+ - ye basili tut öndek ledlerden 2 3 4 yanıcak

Ölü bölgesi çok azmış gerçekten, telefondan sonra PC'de de test ettim. Dongle'ı taktım kitapçıkta yazdığı gibi home tuşuna basılı tuttum. 4. denememde bağlayabildim ilk denelerimde bağlanmadı. Ryse Son Of Rome oyununda denedim her şey tıkır tıkır çalışıyor ve akıcı. F310 ve F710'dan sonra ilaç gibi gelir bu gamepad. Win11'de Xbox olarak değilde "Kontrolcü" olarak gözüküyor sizde de öylemi?
Fotoğrafta Xbox 360 Controller yazıyor doğru yani. Orjinal ürünün kitapçığında otomatik bağlanmaz ise dongle'ın üstündeki tuşa basın diyor. Genelde tek seferde oluyorda olmazsa basın.

bir şey soracağım gamepad geldi fc26 ye girdim oyun içinde çalışıyor ama maç ekranında çalışmıyor gamepad ne işlem yapmam gerek anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ekrana nereden ulaştınız ?

ürünü denedim fakat elime çok büyük geldi birde asimetrik değil oyunda problem yaşadım hep ürünü iade edebiliyor muyum bu sebepten ötürü bileniniz var mı ?

Dayanıklılık konusunda Gamepower'ın microsoftu geçebileceğini zannetmiyorum ama diğer söylediklerinizde haklısınız.

Dayanıklılık açısından Gamepower’ın daha sağlam olmasının sebebi, Hall Effect tetik ve analoglara sahip olması. Ayrıca, gösterdiğiniz ekrandaki oran dairesellik oranıdır, ölü bölge oranı değil. Xbox gamepad olarak görünmesi ise tamamen normal.

ürünü denedim fakat elime çok büyük geldi birde asimetrik değil oyunda problem yaşadım hep ürünü iade edebiliyor muyum bu sebepten ötürü bileniniz var mı ?

“Asimetrik değil” derken tam olarak neyi kastettiniz? Ürün tasarımsal olarak asimetrik bir yapıya sahip.
Eğer 15 günü geçmediyse, ürünü iade edebilirsiniz.

Dayanıklılık açısından Gamepower’ın daha sağlam olmasının sebebi, Hall Effect tetik ve analoglara sahip olması. Ayrıca, gösterdiğiniz ekrandaki oran dairesellik oranıdır, ölü bölge oranı değil. Xbox gamepad olarak görünmesi ise tamamen normal.

“Asimetrik değil” derken tam olarak neyi kastettiniz? Ürün tasarımsal olarak asimetrik bir yapıya sahip.
Eğer 15 günü geçmediyse, ürünü iade edebilirsiniz.
kutusu hafif yırtıldı açma yerinden bu problem yaratır mı acaba ? Bana simetrik lazım pardon yanlış yazmışım ya da alışmam lazım bu tarz gamepad'e

kutusu hafif yırtıldı açma yerinden bu problem yaratır mı acaba ? Bana simetrik lazım pardon yanlış yazmışım ya da alışmam lazım bu tarz gamepad'e

Alışmanız uzun sürmez, en fazla 1–2 gününüzü alır. Ondan sonra simetrik gamepadleri aramazsınız. Ayrıca simetrik gamepadler az üretildiği için fiyatları genelde yüksektir; yani bu kalitede bir gamepadi neredeyse 2 katı fiyata almak zorunda kalırsınız. Bu yüzden size önerim, alışmaya çalışmanız olur çünkü bu gamepad, fiyatına göre gerçekten çok iyi bir cihaz.

2000 tl bütçem var dediğiniz gamesir 2 lite mı almalıyım yoksa gamepower olanı mı yoksa bigbigwon wraith e sports olanı mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,054
Üyeler
183,209
Son üye
kafirtokatlayıcışempanze
Geri