🔥İndirim Teknobiyotik Dark İndirimleri

Modartda sahibi belli -ref aç istersen
Anıl Sayındı mı? Perşembe'den beri kargolamadı. MNG ile gönderecekti o da bana uzak diye sürat çıkaracaktım gitmiyor. Kolay Gelsin çıkardım adamı pişman etti

Anıl Sayındı mı? Perşembe'den beri kargolamadı. MNG ile gönderecekti o da bana uzak diye sürat çıkaracaktım gitmiyor. Kolay Gelsin çıkardım adamı pişman etti
Evet Anıl Sayındı olması lazım. -Ref açmadan önce moderatörede sor emin ol. Sen post atmadan önce iletişime geçer yardımcı olur

Başına iş açmışsın niye böyle bişey yaptın ki . 3300 az para da değil

Evet Anıl Sayındı olması lazım. -Ref açmadan önce moderatörede sor emin ol. Sen post atmadan önce iletişime geçer yardımcı olur
ModArt'ta yokum. YouTube'daki sistem toplayan kişi sahaibi sanırım, sevmem kendisini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dükkanı var ve sahibinden kurumsal üye diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dark kasa da kargo parası var mı bakabilir misisn

DARK'ın ürünleri çok alt kalite geliyor bana.

İşinize yarayacak ufak parçalarda kullanabilirsiniz ( Kablo çoğaltıcı uzatıcı vb gibi. ) ama büyük parçalarda bence DARK'a bulaşmayın.

Hele kasaları flan aşırı kalitesiz. Saç kalınlığı kalitesi fan kalitesi flan baya tırt geliyor bana. Bir arkadaş almış DARK'ın bir kasasını ucuz flanda değil yani piyasaya göre elime alayım dedim KUŞ GİBİ KASA. Hiç ağır bile çekmiyor.

Bende 2. PC var yanda arada kullandığım i5 4460 flan var işlemcisi. Onun intel fanının yerine DARK hava soğutma alayım dedim bir ara ucuz diye. Neredeyse hiç bir şey değişmedi :) 3-5 derece yaa oynadı yaa oynamadı. Ve oraya devamasa bir şey takmış oldum birde. ( Takmasıda tam işkence idi. Elim paralandı metal kesiklerinden. ) Birde kırmızı kapanmayan ışığı var işlemci fanının kıpkırmızı ışık saçıyor geceleri çalıştırırsım istemediğim halde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri