Tüm e-ticaret siteleri 1 Kasım'da kasım indirimlerini başlatacak.amazonada indirimler gelirmi sizce koltuk alacağımda
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...x3050-24-mon-gaming-set-fiyati,497623510.html 45 bin eksik hocam ama iki tane alabilirsinizBende 100 bin TL'e RTX 3050 6 GB sistem istiyorum umarım gelir.
Ben Philips airfryer i 4000 yerine 3200 e aldım 6 taksit amazon firsatlarindaamazondan sonra hiç bir beklenti yok tr de yaptırım olmadığını gören tüm e ticaret firmaları bindir indiri artık klasikleştirdi.Yine bol bol kablo indirimleri olur .
Evrene gönderirsen bi cacık olmaz da Allah'a gönderirsen bir şansın olabilir.Nolur RTX 4050 105W veya üstü ekran kartı ve Ryzen 7 veta İ7 laptop 38.000 düşsün.
Evrene mesaj gönderiyorum caktirmayin
Evren hariç herkes çaktıNolur RTX 4050 105W veya üstü ekran kartı ve Ryzen 7 veta İ7 laptop 38.000 düşsün.
Evrene mesaj gönderiyorum caktirmayin
Allah'a dua ediyorum ve diliyorum. Mesajı ironi amaçlı yazmıştım ciddiye alınmış.Evrene gönderirsen bi cacık olmaz da Allah'a gönderirsen bir şansın olabilir.![]()
Allah'a dua ediyorum ve diliyorum. Mesajı ironi amaçlı yazmıştım ciddiye alınmış.