Konuya 6 ay ve üzeri cevap yazılmamış olması gerekiyor ceza verilmesi için.Konuyu neden horlatıyorsun a.el
Bu yüzden bana ceza verildi. Saçmalıktan ibaret. Forum kuralları açıkça yazmasına rağmen 6 ay olmadığı halde ceza aldım. Hangi moderatörse o artık geri alır umarım.Konuya 6 ay ve üzeri cevap yazılmamış olması gerekiyor ceza verilmesi için.
Adam çok iyi bir bilgi vermiş şuna ciddi ciddi uyarı veren mod kimse Allah akıl fikir versin.Bu konudaki arkadaşları bi tekrar kaldıriyim ben. Sipariş veren arkadaşlar 2 aydır ben kupon bekliyodum. Sipariş durumunu kontrol ettiğimde hala iptal talebi alındı olarak görünüyodu. Sonra banka ekstremden süphelendim bi baktım tv'yi hala ödüyorum ama ne bi iade var ne bişey. Bu yüzden alan arkadaşlar banka ekstrelerini bi kontrol etsinler iadeleri yatmış mı ? Ben böyle salaklık görmedim ne 2 k kuponu verdiler ne tv yi gönderdiler ne de paramı iade etmişler![]()
@Mehmet Yılmaz abi konudan 3 ay geçmemiş ki eski konu olsun bide adamın maruzatı varBu konudaki arkadaşları bi tekrar kaldıriyim ben. Sipariş veren arkadaşlar 2 aydır ben kupon bekliyodum. Sipariş durumunu kontrol ettiğimde hala iptal talebi alındı olarak görünüyodu. Sonra banka ekstremden süphelendim bi baktım tv'yi hala ödüyorum ama ne bi iade var ne bişey. Bu yüzden alan arkadaşlar banka ekstrelerini bi kontrol etsinler iadeleri yatmış mı ? Ben böyle salaklık görmedim ne 2 k kuponu verdiler ne tv yi gönderdiler ne de paramı iade etmişler![]()