Cs2 şuan bıçak alınır mı?

umutsemiw

80+
Reaksiyon skoru
1
biliyorsunuzdur cs2ye gelen güncelleme ile pazar yerle bir oldu bir skinimi sattım ve 99 dolar bekleyen bakiyem var. sorum şu; bıçak alınır mı yoksa daha da düşer mi? çünkü herkes farklı bir şey diyor bu konuda.

Bende aynı şeyi düşünüyorum, ama 7 gün sonra bu çıkan bıçaklar markete gelince iyice de düşebilir

mantıken düşmesi lazım bu hafta tradeup ile alınan bıçaklar haftaya pazara koyulacak, ben de bekliyorum

1 hafta bekle derim çok büyük düşüş oldu çok dalgalı şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mantıken düşmesi lazım bu hafta tradeup ile alınan bıçaklar haftaya pazara koyulacak, ben de bekliyorum
direkt satılıyor takas banı falan yok

1 hafta bekle daha ucuza bıçak alırsın artık. çünkü fiyatı düşen sadece bıçaklar olmadı fronside mistik var 50 dolardan 20 dolarlara düştü diğer itemlerin düşüşünü bile söylemek istemiyorum.

Elimde para olsa en yakın zamanda bıçak almaya çalışırdım. Benim envanterim yüzde 50 kadar değer kaybetti herkes panik satışı yaptığı için. Kırmızı ve sarı itemim yoktu hiç. Kasa, mor, pembe skin, charm ve sticklerlar vardı hepsi düşmüş. Valve yeni güncelleme getirmezse haftaya daha ucuzlar ama valve yeni güncelleme ile 5 kırmızıyı 10 kırmızıya yükselttik derse veya başka bir güncelleme getirirse fiyatları yükselebilir.

Ayrıca şuanki fiyatlar gereğinden fazla düştü. Panik satış olduğu için. Herkes elinden çıkarmak için pazar fiyatının altına koya koya iyice düşürdü. İlk kez bıçak alanlar belki direkt satmayıp kullanmak için alacak. Çok bilinmez piyasa. Kendin karar ver bence

direkt satılıyor takas banı falan yok
Hayır. Tradeup yaptığın skinler daha önce sendeyse direkt satabiliyorsun. Sonradan aldıysan satamıyorsun.

Ayrıca şu an çok fazla bilgi kirliliği var. Bıçağı olmayan alabilir ama önceden alanlar panik satış yapmasın.

Geri