STOREMAX svngsphereshop HS-TF-D3 512 GB Micro SD svngsphereshop 917250 - Fiyatı, Yorumları
STOREMAX svngsphereshop HS-TF-D3 512 GB Micro SD svngsphereshop 917250 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
fiyat gb ına göre muazzam ama kalitesi nedir bilemiyorumDün farklı bir satıcı 750ye satmıştı hala kargoya verilmedi bu seferde bu satıcı 825ten satıyor denemek isteyen olursa alabilir umarım gelir.![]()
STOREMAX svngsphereshop HS-TF-D3 512 GB Micro SD svngsphereshop 917250 - Fiyatı, Yorumları
STOREMAX svngsphereshop HS-TF-D3 512 GB Micro SD svngsphereshop 917250 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam trendenyol var arada para yanmazda beklersiniz sadece en kötü biz dün başka satıcıdan almıştık oda kargolanacak diye cevap vermişti bana ama bot mesaj gibiydi.Güvenilir mi ? telefon için alacağım.
Evet eğer gelirse ki çok zannetmiyorum ama ortalama bişi gibi raspberry pi5imde kullanmayı düşünüyorum bende.fiyat gb ına göre muazzam ama kalitesi nedir bilemiyorum