Çözüldü✓ Bilgisayarım Isındı Kapandı Geri Açılmıyor Şarj Da Olmuyor

g-han

80+
Reaksiyon skoru
1
Her zamanki oynadığım oyunu oynuyordum ancak bir süre sonra ısınmaktan kaynaklı bilgisayarım kapandı. Koku ve duman geldi, tekrar açmayı denediğimde açılmadı. Şarja taktığımda da herhangi bir ışık yanmıyor. Anakart yanmış olabilir mi?

Her zamanki oynadığım oyunu oynuyordum ancak bir süre sonra ısınmaktan kaynaklı bilgisayarım kapandı. Koku ve duman geldi, tekrar açmayı denediğimde açılmadı. Şarja taktığımda da herhangi bir ışık yanmıyor. Anakart yanmış olabilir mi?
geçmiş olsun. geri dönülmez ciddi bir hasara benziyor marka model neydi cihazın

Ben de öyle olduğunu tahmin ediyorum ancak yine de bilgisi olan var mıdır diye danıştım. Lenovo Ideapad'in Gaming serisi. Yani altı hava alıyor, Outlast Trials oynuyorum aşırı sistem gereksinimi olmayan bir oyun. Olması garip.

Adaptör sağlam ama değil mi? Bir umut belki adaptör dc güç veremiyordur dedim ama sağlam ise zaten işiniz teknik servis direk. Herhangi yarıiletkenin yanmış olması çok yüksek. Hangisi olduğunuda burada bilinmez tek tek ölçlüp bakılır. Devam eden garantisi varsa verin gitsin uğraşmayın. Zaten geçenlerde Recepte video yapmıştı lenovo anakartları yanıyor diye.

Adaptör sağlam ama değil mi? Bir umut belki adaptör dc güç veremiyordur dedim ama sağlam ise zaten işiniz teknik servis direk. Herhangi yarıiletkenin yanmış olması çok yüksek. Hangisi olduğunuda burada bilinmez tek tek ölçlüp bakılır. Devam eden garantisi varsa verin gitsin uğraşmayın. Zaten geçenlerde Recepte video yapmıştı lenovo anakartları yanıyor diye.
Adaptörün sağlamlığını bilmiyorum açıkçası şarja taktığımda herhangi bir tepki olmuyor. Ayrıca şansa erasmustayım yani hiçbir bilgim yok burada. Ancak şunu sorayım belki yardımınız dokunur. Media Markt tan alınmış pc ve garantisi devam ediyor, buradaki Media Markt tan yardımcı olurlar mı tahmin ya da bilginiz var mı? Polonyadayım.

Anakart gitmiş olabilir, CPUları ısınıyor. Kronik sorunlu laptop. Mediamarkt soruna gelince hiç bilmiyorum ya ama mantıken olmaları lazım, denemeye değer. Uğra bir ara

Fatura fiş yanında umarım?

Anakart gitmiş olabilir, CPUları ısınıyor. Kronik sorunlu laptop. Mediamarkt soruna gelince hiç bilmiyorum ya ama mantıken olmaları lazım, denemeye değer. Uğra bir ara

Fatura fiş yanında umarım?
Fiş maalesef Türkiye'de hiç aklıma gelmedi. Fotoğraftan seri numarası ile yardımcı olurlar mı acaba.

Adaptörün sağlamlığını bilmiyorum açıkçası şarja taktığımda herhangi bir tepki olmuyor. Ayrıca şansa erasmustayım yani hiçbir bilgim yok burada. Ancak şunu sorayım belki yardımınız dokunur. Media Markt tan alınmış pc ve garantisi devam ediyor, buradaki Media Markt tan yardımcı olurlar mı tahmin ya da bilginiz var mı? Polonyadayım.
Maalesef şefim yardımcı olmazlar. Mediamarkt sadece kendi ülkesinden aldıysan servis sağlar diye biliyorum. Almanyadan aldığım ürünü ben Türkiyede veremedim kabul etmediler fişine faturasına rağmen. Ama Ürünlerin global garantisi servisleri oluyor farzı misal Asus. Rog Ally almıştım Hollanda dan 1 sene sonra bozuldu(yere düşürdüm) Türkiye asus servisi fatura falan bakmaksızın ürünün seri numarına baktılar ürünü alıp tamir edip verdiler. Sizin lenovo'nun da global garantisi olbilir çünkü onlarda büyük bir üretici.

Evet gördüm Lenovo'nun da global garanti servisi var. Biraz araştırma yapacağım Polonya'dan nasıl hizmet alabileceğime dair. İlginize teşekkür ederim hepinizin. İyi forumlar

İdeapad Gaming serisi cihazdan bende de var. Gerçekten turboda işlemci sıcaklıkları çok yüksek seviyelere çıkabiliyor. Ama sizdeki anakartta herhangi bir parçanın yanması gibi olmuş sanırım. Bu cihazlarda undervolt şart maalesef.

Eklemek isterim bilgisayarıma erişemediğim için seri numarasını öğrenemiyorum bir yolu var mı onun da?

ısınınca yada düzensiz akım geçince kendini kitlemiş olabilir akşama tekrar dene o da olmaz ise mecbur servis lazım gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,762
Üyeler
184,214
Son üye
Mustafa.czd
Geri