🔥İndirim Razer Barracuda X Wireless (2022) 3050TL

Ürün nasıl agalar normal casual gün içi müzik dinlemek - konuşmak için kullanıma gider mi yoksa Jbl tarzı şeylere mi yönelmek mantıklı olur?

Sadece günlük işler için Anker'in kafa üstü kulaklıkları daha iyi. Bu model oyun + günlük işler için hibrit bir kulaklık yani. Oyun oynayıp günlük kullanımda kullanacaksan alabilirsin ama dediğim gibi sadece müzik dinlemek için Anker'in kafa üstü modellerine bak.

Almaya değermi acaba doğum günü hediyesi olarak alıcam arkadaşıma

2 sene eski modelini 2 seneye yakindir da yeni modelini kullaniyorum tavsiye ederim ama bu ayarları yapmanızı tavsiye ederim
Genelde fps oynuyorum apex,cs fln ona göre eq ayarı da videoda var

Hyperx cloud core 2 veya hyperx cloud 3 almayı düşünüyordum.yoğunluk olarak oyun için hangisini önerirsiniz?

adam haklı okumadan yazmıışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aktif kullandığım kulaklık sesi biraz az ufak eq ile çözülüyor tavsiye ederim
Hocam kulaklığın ergonomisi nasıl acaba ?

Uzun ömürlü birsey arıyorum Alınır mı? beni 3-4 yıl idare etmesi gerek

tam sarıyor, şimdiye kadar terketmesi. ağırlığını hissetmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS oynamıyorum ses kasma işi için bişey diyemem. diğer türlü tatmin olur
hocam Cs 2 de ayak sesi duyuluyor mu kulaklıkta Cs 2 falan oynuyor musunuz ?

Uzun ömürlü birsey arıyorum Alınır mı? beni 3-4 yıl idare etmesi gerek
2020 versiyonunu kullanıyorum 3 senedir. Mesafesi oldukça iyi, ses kalitesi de güzel yanındaki ses arttırma düğmesini sona çekip %20 seste yeterli oluyor. Ama çoğu razer kulaklıklarda olan ses arttırma düğmesi kronik sorunlu fule çekince sağdan ses gelmiyor birazcık azaltma yapınca normal çalışıyor ama tamamen sorunlu. Bana rahatsızlık vermiyor çünkü hiç dokunmuyorum. Yeni versiyonlarda düzelttiler mi bilemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri