Ana Konu (1-11-111-1.111 TL Ürünler!!)🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

vallahi hocam ben diğer forumları falanda gezdim bayağı alan var zaten stok 11 di konuda 10 larca kişi var herkes alamaz :D . Bide bazı fırsatçılarn 2. hesapla aldıgını düşünürsek stok bitiyor zaten.
Temel sıkıntı o değil zaten site çöktü yarım saat açılmadı, stoklar çok az, sepette fiyatlar düşmedi, vs vs dandiklik dolu ben sepete ekleyip bekledim bi cacık olmadı, muhtemelen bir daha kolay kolay alışveriş yapmam.

Temel sıkıntı o değil zaten site çöktü yarım saat açılmadı, stoklar çok az, sepette fiyatlar düşmedi, vs vs dandiklik dolu ben sepete ekleyip bekledim bi cacık olmadı, muhtemelen bir daha kolay kolay alışveriş yapmam.
zaten site dandik hocam hostları güçsüz yada 2. ihtimal bilerek bant daraltıldı. yani bi 40-50 şer stok olsa muhtemelen çoğumuz faydalanırdık ama yarı fiyatından bile daha ucuza koydular adamlar yani bu yüke gireceklerini sanmıyorum.

bence bot basan elemanlar salınca siteyi normale döndü de aldık ihtiyacı olan alsın die botcuları engellemek için yaptılar ne de olsa ihtiyacı olan benim gibi 30dk beklerdi

zaten site dandik hocam hostları güçsüz yada 2. ihtimal bilerek bant daraltıldı. yani bi 40-50 şer stok olsa muhtemelen çoğumuz faydalanırdık ama yarı fiyatından bile daha ucuza koydular adamlar yani bu yüke gireceklerini sanmıyorum.
Girseler bile artık çoğu kişi uğraşmaz benim gibi, adam akıllı indirim yapsalarda yeter illa 50 100 TL yapmasalarda olur ama neyse olan oldu, alanlar hayrını görsün benim tercihim olmaz şahsen.

iyzico ile ödedim
1762877457547.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirim 18.00 da başlamıştı hocam :D zaten çoğu kişi alamadı sağlık olsun
hocam konu 70 sayfa ikenden beri hem forumda hem sayfada git gel yapıyorum zaten sırf indirim için alarm kurup uyandım bide valla yazık ya

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam konu 70 sayfa ikenden beri hem forumda hem sayfada git gel yapıyorum zaten sırf indirim için alarm kurup uyandım bide valla yazık ya
bende de aynısı oldu sağda ödeme adımına git yazıyordu tıkladım yeşil yere direk iyzico ödemesi cıktı bende elimi sürmedim direk , öde ye tıkladım

Bugün bir burda zorlandım birde a101 indiriminde. Kulaklık lazımdı iyi oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,374
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri