- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefon numarasıda istiyor o yüzden maalesef yararlanamazlar hem telefon hem kod istiyorkoda ihtiyacı olan varsa aşağıdan yararlanabilirler
Hocam telefon numarasıda istiyor o yüzden maalesef yararlanamazlar hem telefon hem kod istiyorkoda ihtiyacı olan varsa aşağıdan yararlanabilirler
şartları okumamıştım hocam sanaldan alınabiliyorsa yine yardımcı olabilirimHocam telefon numarasıda istiyor o yüzden maalesef yararlanamazlar hem telefon hem kod istiyor
Bitmiş herhalde göremedim uygulamada.GNÇ uygulaması 20kasım a kadar ücretsiz bilet veriyor.Uygulamada Yan Yana filmi gözüküyor ama tüm filmlerde geçerliymiş.Alıntıyı görüntüle
Turkcell'e sordum onlarda tüm filmlerde geçerli olduğunu doğruladıAlıntıyı görüntüle
Hocam baktım da yanlızca 1 alana 1 bedava var.Arkadaşlar selam, aynı kampanya Türk Telekom uygulamasında da mevcuttur. Biletiva.com'da geçerliymiş detaylar uygulamasında ''mağaza'' sekmesindedir.
20 kasıma kadar devam ediyorBitmiş herhalde göremedim uygulamada.
Bu mesajı görünce tekrar girdim resimdeki gibi en üstte gördüm daha demin yoktu anlamadımHocam baktım da yanlızca 1 alana 1 bedava var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20 kasıma kadar devam ediyor
Alıntıyı görüntüle
Sihirbazlar çetesi 3 öneririm.Kullanmazsanız talibim özelden atabilirseniz memnun olurumBu mesajı görünce tekrar girdim resimdeki gibi en üstte gördüm daha demin yoktu anlamadım
Neyse kodu aldım sağolun, iyi film var mı diye bir bakayım kullanmazsam ve hatırlarsam son kullanma gününe yakın buraya atarım kodu ihtiyacı olan kullanır.
Bu arada tarifeme şuana kadar 100TL ödedim bu biletlerin değeri ne kadar yav bedavaya mı geliyo benim hat![]()
YazdımÖzelden yazana bilet kodumu verebilirim ama ilk yazan yazdım desin ki diğerleri bilsin.
İyi seyirlerYazdım
Eyw hocamİyi seyirler![]()