GNÇ ÜCRETSİZ SİNEMA BİLETİ KAMPANYASI

Arkadaşlar selam, aynı kampanya Türk Telekom uygulamasında da mevcuttur. Biletiva.com'da geçerliymiş detaylar uygulamasında ''mağaza'' sekmesindedir.

Arkadaşlar selam, aynı kampanya Türk Telekom uygulamasında da mevcuttur. Biletiva.com'da geçerliymiş detaylar uygulamasında ''mağaza'' sekmesindedir.
Hocam baktım da yanlızca 1 alana 1 bedava var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitmiş herhalde göremedim uygulamada.
20 kasıma kadar devam ediyor
1000024674.webp

Hocam baktım da yanlızca 1 alana 1 bedava var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 kasıma kadar devam ediyor
Alıntıyı görüntüle
Bu mesajı görünce tekrar girdim resimdeki gibi en üstte gördüm daha demin yoktu anlamadım 😀

Neyse kodu aldım sağolun, iyi film var mı diye bir bakayım kullanmazsam ve hatırlarsam son kullanma gününe yakın buraya atarım kodu ihtiyacı olan kullanır.

Bu arada tarifeme şuana kadar 100TL ödedim bu biletlerin değeri ne kadar yav bedavaya mı geliyo benim hat 😂

Biletiva üzerinden promosyon kodunu girecek yeri bulamadık. Bilgisi olan varmı. Web üzerinden denedik yine olmadı

Bu mesajı görünce tekrar girdim resimdeki gibi en üstte gördüm daha demin yoktu anlamadım 😀

Neyse kodu aldım sağolun, iyi film var mı diye bir bakayım kullanmazsam ve hatırlarsam son kullanma gününe yakın buraya atarım kodu ihtiyacı olan kullanır.

Bu arada tarifeme şuana kadar 100TL ödedim bu biletlerin değeri ne kadar yav bedavaya mı geliyo benim hat 😂
Sihirbazlar çetesi 3 öneririm.Kullanmazsanız talibim özelden atabilirseniz memnun olurum :D

Özelden yazana bilet kodumu verebilirim ama ilk yazan yazdım desin ki diğerleri bilsin.

İsteyen varsa yazabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri