❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Hocam subwofer problemini biraz açabilir misiniz? Önceki sayfalarda yüklenen video artık geçerli değil. Biz de tv geldiğinde bi bakalım aynı sorun var mı diye
https://uploadnow.io/f/Jt1FY23 şu linkteki videoda , baslı bir müzikte arka kapağın ciddi titreşim sesi çıkıyor, subwofer problemi bu şekilde oluyor. Servise de bu video ile başvurdum ben.

Amazon da muhtemelen stok yoktur, direk next fabrikasından alıp gönderiyordur. Yoksa stokta olsa 1-2 gün içinde gönderirdi. Hb de direk next kendisi satıyor, orada alanlara bence öncelik tanıyıp hazır olanları hemen gönderiyordur ki ben hb de ayın 12 sin de aldım ayın 14 ün de eve teslim edildi.

Bence şu an bundan dolayı stok girmiyor olabilirler yani inşallah 🤣
Bana söyledikleri bu yüzden stok girmedikleriydi hocam 😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam subwofer problemini biraz açabilir misiniz? Önceki sayfalarda yüklenen video artık geçerli değil. Biz de tv geldiğinde bi bakalım aynı sorun var mı diye
Hocam baslı bir müzik açın servis kurulumu yaptıktan sonra. Zırıltı sesi geliyor duymamanız mümkün değil eğer aynı problem varsa.Normalin dışında bi ses zaten.İnşallah sizdekinde yoktur

https://uploadnow.io/f/Jt1FY23 şu linkteki videoda , baslı bir müzikte arka kapağın ciddi titreşim sesi çıkıyor, subwofer problemi bu şekilde oluyor. Servise de bu video ile başvurdum ben.
Teşekkür ederim geldiğinde deneyeceğim. Kalibrasyon ayarları vs. yaptıysanız paylaşabilir misiniz? Ben gibi yeni alacaklara ufak da olsa bi yardımı dokunur.

Subwofer problemi için gerekli parça bugün servise gelmiş. Yarın montajı yapıldıktan sonra bilgilendirme yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayaklarının üstüne kurulum yaptır garantisi başlasın sonra kendin as hocam ben öyle yaptım.
Teşekkür ederim öyle yapıcam

Kabin titreşim sorunu bende yok sanıyordum fakat şu klipte 20 25 ve 30. saniyelerde sözler başlamadan gelen bass kısımlarında gerçekten rahatsız edici bir titreşim var. Ben cumartesi teslim aldım sonradan teslim alan arkadaşlar da tv gelince yorum yaparsa çok iyi olur bu sorunu çözmüşler mi yoksa @Zalımo hocam gibi aparat mı isteyeceğiz karar verelim.

1 hafta oldu amazonda daha kargo yok bir de prime üyesiyim. Amazon hepten ....... etti. keyfimin içine.
Acele etmeyelim. Elbet gelecektir. Benim de 14 kasımda sipariş oluştu. Ama ses seda yok.

Tv geldi kurulum için bekliyoruz artık...

1763476786098.webp

arkadaşlar bu tv nin 75 inç olanını bir kaç gün önce montaj yaptırdım. servis görevlisi gittikten bir zaman sonra, evimde bulunan ses sistemini optik kablo üzerinden bağlayayım dedim, baktım bir anormallik var fotoğrafta görüldüğü gibi girişin içi boş, servisle ve uzun uğraşlar sonucu müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede optik ses girişinin hasar aldığını tespit ettik, bunla ilgili kayıt oluşturdum bakalım ne zaman dönüş yapacaklar. Tv kutusunu açtıktan sonra güzelce kontrol edin sizin de başınıza gelmesin, şimdi işin yoksa servisle garantiyle uğraş dur, ulaşması da çok zor geri dönüşte yapmıyorlar çok bekletiyorlar.

Ekler

• 75.webp
    75.webp
    48.3 KB · Hit: 66
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,659
Üyeler
184,818
Son üye