Öneri 🔴Amazon'dan Alınan Stanley Termos Ömür Boyu Garantili Değil!🔴

amazon faturayı sisteme yüklediklerinin 2 yıl amazon ömür boyuda stanleyin garanti verdiğini söylüyor

Anlamadım. Ürün zaten amazon satıcı ama Kutup ayısı ürünü. İthalatçı kaydı oranın üstüne. Gelen qr etiketi Kutup Ayısı'nın. Okutup kaydederken stanley1913'ten yaptırdı. Belki başka ithalatçılardan da satışı oluyordur veya olmuştur Amazon'da bilmiyorum. Başkalarında bu belgeler yoksa öyle bir durum olabilir. Kutup Ayısı yazıyor ama bu garanti geçerli mi sorun çıkarır mı diye mi sor diyorsun ?
Temsilciye Amazondan aldığınızı ürünü ve sitenize kaydettiginizi söyleyin (şuan kayıt olmuyor) ve urunle ilgili problem olursa sizler destek veriyormusunuz yoksa vermiyormusunuz diyin vereceği cevap vermiyoruzsa benim dediğime geliyor konu kayıt olsa dahi artık destek verilmiyormus çünkü keza kayıt yaparken fatura talep edilmiyormus problem yaşanınca ediliyormus ve Amazon ise fatura direkt red veriyorlarmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şuanda her iki firmayada yazacağım cevapları buraya eklerim

ayın Müşterimiz,

Belirttiğiniz firma yetkili satıcı kapsamımızda yer almadığından, bu konuda yardımcı olamamaktayız.

Saygılarımızla,

Stanley 1913 Müşteri Hizmetleri
Sizde cevapta görüyorsunuz destek vermiyorlar bu mail Stanley den gelmiş bizzat firmadan.

hocam şuanda her iki firmayada yazacağım cevapları buraya eklerim

ayın Müşterimiz,

Belirttiğiniz firma yetkili satıcı kapsamımızda yer almadığından, bu konuda yardımcı olamamaktayız.

Saygılarımızla,

Stanley 1913 Müşteri Hizmetleri
Bu cevap mail ile geldiyse ekran görüntüsünu atarmisin rica etsem bu kısmın

hocam ben daha yeni kayıt yaptırdım

oldu garanti
site yok nereden kayıt 2.termosu aldım 1.si a101 uygulamasındandı bu amazon kayıt ekranı yok

bende 2 yıl önce kapanan bir hırdavatçıdan stanley termos almıştım fişi kaybettim aldığım dükkanda kapandı benim termosta garanti dışı oluyor demi?

bende 2 yıl önce kapanan bir hırdavatçıdan stanley termos almıştım fişi kaybettim aldığım dükkanda kapandı benim termosta garanti dışı oluyor demi?
Sanırım evet çünkü kayıt esnasında fatura istemiyorlarmis eski süreçte hala gecerlimi bu süreç bilmiyorum fakat problem yaşandiginda fatura talep ediliyor bu durumdada maalesef garanti dışı kalıyor ürün:/

site yok nereden kayıt 2.termosu aldım 1.si a101 uygulamasındandı bu amazon kayıt ekranı yok
Güncel olarak kayıt olmuyor güncelleme varmış sitelerinde temsilci dedi ayrıca kayıt yaparken fatura talep edilmiyormus şuan için süreç böyleymiş ama günün sonunda problem yaşadığınız vakit fatura talep ediliyor ve bu süreçte Amazon ürünü ise otomatik red veriliyormuş daha önce kayıt edilse dahi süreç böyleymiş

Alıntıyı görüntüle
buyrun hocam amazondan almıştım ikikere ikişside kabul edildi garantisi
Kayıtta fatura istenmiyormuş bana öyle dedi temsilci keza istense dahi şuan size gelen maildede yazıyor destek verilmiyor diye şuan kayıtlı kayıtsiz fark etmiyor firma ilgilenmiyor artık Amazon ürünleriyle.

Temsilciye Amazondan aldığınızı ürünü ve sitenize kaydettiginizi söyleyin (şuan kayıt olmuyor) ve urunle ilgili problem olursa sizler destek veriyormusunuz yoksa vermiyormusunuz diyin vereceği cevap vermiyoruzsa benim dediğime geliyor konu kayıt olsa dahi artık destek verilmiyormus çünkü keza kayıt yaparken fatura talep edilmiyormus problem yaşanınca ediliyormus ve Amazon ise fatura direkt red veriyorlarmış

Sizde cevapta görüyorsunuz destek vermiyorlar bu mail Stanley den gelmiş bizzat firmadan.

Bu cevap mail ile geldiyse ekran görüntüsünu atarmisin rica etsem bu kısmın
1763996956219.webp

stanley böyle diyor fakat amazonda 2 yıl amazon garantisi+ stanley ömür boyu garantisindedir diyor

Alıntıyı görüntüle
stanley böyle diyor fakat amazonda 2 yıl amazon garantisi+ stanley ömür boyu garantisindedir diyor
2 yıl resmi olarak zaten garantili ürün asıl problem sonrasından ondada kutup ayısı ile anlaşmalilarken 1 veya 2 ay içinde anlaşma bitmiş artık destek vermiyorlar

kafam çok kartıştı her firma farklı bir şey diyor inşallah kimsenin termosunda sorun çıkmaz

nasıl yani kutupayısı aartık yok mu ?
Evet yok

kafam çok kartıştı her firma farklı bir şey diyor inşallah kimsenin termosunda sorun çıkmaz
Halihazırda karışmasına gerek yok ürün kutup ayısı vs tarafından garantili değil (Ömür boyu 'da garantili değil yani firma artık bakmıyor Amazon ürünlerine)

evet arkadaşlar biraz araştırdım, şu anda stanley ürünlerine bakan türk yetkili firma yok sanırım, İleriye doğru mutlaka bir firmayla anlaşırlar heralde

Günün sonunda bir şey olursa amazon'un yardımcı olacağını düşünüyorum ama sadece bir hissiyat :D

Geri