halilbz
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
Beyler markayı tam bilmiyorum bu kıtlıkta nasıl olur bilemedim. Satıcı güvenilir gibi.
Kod: AKAKCE500
Kod: AKAKCE500
Beklenebilir 1 hafta daha anlık indirimler gaming gecesi black friday falan en kötü 5600mhz cl36 bilindik bir ram olsa daha iyi bence10k ya bilindik ram olsa haklısında yok işte..
Aylarca 3600 TL ye 6000 CL30 viper nenomlar satıldı.vay be 4 bine almayanı dövüyorlardı. elinde ram olanlar bence ram almasın . mesela 5200 vs7200 arası öyle uçup kaçmalı bir fark yok normal kullanıcısınız sonucta.
6 kasımda XPG Lancer 2x16GB 6000MHz cl30 rami 9k'ya aldım satıcı hepsiburadaydı, şuan üstünden 1 ay bile geçmedi yine hepsi burada 27bin liraya satışa koymuş. Yok mu arkadaş bunun yasal bi düzeneği 1 ay geçmeden bu kadar nasıl ekleyebilir üstüne resmen soygun.Ram fiyatları öyle bir hale geldi ki iyi ki ram ihtiyacım yok diyorum. Acil ihtiyacı olmayanlar ertelesin bence. Ekran kartı parasına dayandı ram fiyatları.
hocam piyasada belirsizlik hakim, amazon.de de falan fiyatlara bakın kafayı yersiniz. euro bazlı ülkede ucuz bile satılıyor. kimse yerine koyamayacağı malı da ucuza satmak istemiyor pek.6 kasımda XPG Lancer 2x16GB 6000MHz cl30 rami 9k'ya aldım satıcı hepsiburadaydı, şuan üstünden 1 ay bile geçmedi yine hepsi burada 27bin liraya satışa koymuş. Yok mu arkadaş bunun yasal bi düzeneği 1 ay geçmeden bu kadar nasıl ekleyebilir üstüne resmen soygun.