🔥İndirim Oscoo RGB 32GB (2X16) 6000MHZ CL46 DDR5 - 10.079 TL

Ram fiyatları öyle bir hale geldi ki iyi ki ram ihtiyacım yok diyorum. Acil ihtiyacı olmayanlar ertelesin bence. Ekran kartı parasına dayandı ram fiyatları.

Ram fiyatları öyle bir hale geldi ki iyi ki ram ihtiyacım yok diyorum. Acil ihtiyacı olmayanlar ertelesin bence. Ekran kartı parasına dayandı ram fiyatları.
6 kasımda XPG Lancer 2x16GB 6000MHz cl30 rami 9k'ya aldım satıcı hepsiburadaydı, şuan üstünden 1 ay bile geçmedi yine hepsi burada 27bin liraya satışa koymuş. Yok mu arkadaş bunun yasal bi düzeneği 1 ay geçmeden bu kadar nasıl ekleyebilir üstüne resmen soygun.

Bu ram fiyatları ne olmuş böyle 6000mhz cl28 corsair RGB leri 5000 e almıştım 2x16 olarak şimdi 15.000 e bile bulunmuyor

6 kasımda XPG Lancer 2x16GB 6000MHz cl30 rami 9k'ya aldım satıcı hepsiburadaydı, şuan üstünden 1 ay bile geçmedi yine hepsi burada 27bin liraya satışa koymuş. Yok mu arkadaş bunun yasal bi düzeneği 1 ay geçmeden bu kadar nasıl ekleyebilir üstüne resmen soygun.
hocam piyasada belirsizlik hakim, amazon.de de falan fiyatlara bakın kafayı yersiniz. euro bazlı ülkede ucuz bile satılıyor. kimse yerine koyamayacağı malı da ucuza satmak istemiyor pek.

Neydi ne oldu bazıları patriot'a bile burun kıvırıyordu şimdi ihtiyaç hasıl olunca hiç görmediğimiz ram markalarına yönelir hale geldik .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,742
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri