Hocam anlamanın en garanti yolu açıyı değiştirerek bakmak. Eğer sabit kalıyorsa sızmadır. Azalıp artıyorsa glow dur.IPS glow değil de backlight bleeding mi acaba benim sorun? Ve dediğiniz gibi olabilir yani bilmiyorum
Hocam anlamanın en garanti yolu açıyı değiştirerek bakmak. Eğer sabit kalıyorsa sızmadır. Azalıp artıyorsa glow dur.IPS glow değil de backlight bleeding mi acaba benim sorun? Ve dediğiniz gibi olabilir yani bilmiyorum
Sadece sol ve sağ köşede belirgin mesela sağ ve sol üstte değil açı değiştirince düzeliyor. Yani sağ köşenin tam karşısına geçince daha azalıyor.Hocam anlamanın en garanti yolu açıyı değiştirerek bakmak. Eğer sabit kalıyorsa sızmadır. Azalıp artıyorsa glow dur.
IPS glow bu hocam size gelen ünite de daha da belirgin ünite olabilir. IPS glow da şans unsurudur hepsinde var ama bunun şiddeti değişkendir. Eğer sızma olsaydı açı değiştirdiğinizde sabit kalırdı. Zamanınız varsa 2.bir ünite deneyin veya direkt oled cekin. G65b almak da siyah sorununu çözer.Sadece sol ve sağ köşede belirgin mesela sağ ve sol üstte değil açı değiştirince düzeliyor. Yani sağ köşenin tam karşısına geçince daha azalıyor.
Bende g65b alırdım dostum H27e6 daha yüksek renk gamutu, parlaklık ve hz sunsa da VA panelin siyah tekdüzeliği daha iyi ve kontrats oranı yüksek. Oled almasam 2 tane alacağım model vardı. G65b veya neo g7. Bütçem var diye oled tercih ettim.g65b alıcam galiba tayfun hocam. ktc ile arasında gidip geliyorum bir türlü karar veremedim yardımcı olur musunuz?
Hocam zaten g65b bayagı seri bir model ve 240hz. Çok üst seviye oynamıyorsanız sorun teşkil etmez. H27e6 da 300hz ama tepki süresi 300hz yi karsılayacak kadar iyi değil. Az çok hareket netliği aynı olur. Tek sorun g65b de biraz black smearing var ama fark edeceğinizi sanmıyorum.rekabetçi oyunlarda h27e6 nın çok mu gerisinde va olduğu için peki hocam
İdeal hocam.anladım hocam teşekkür ediyorum g65b alıyorum. hem film,dizi ve hikayeli oyunlar için diğerine göre daha iyi anladığım. sadece rekabetçi oyunda ufak bir fark var anladığım. sistemim xfx 9070xt, ryzen 7 7800x3d ideal midir bu monitör
Rica ederim. Oyun moduna alıp tepki süresini standart yapın hocam. Renk ayarlarını da rehbere bakarak yapabilirsiniz.alıyorum hocam teşekkür ederim yardımcı oldun
2k olarak G pro 27i, 4k olarak neo g7 bakabilirsiniz. Bu modeller de çok derin siyahlar sunar.@Tayfunns ilk aldığım üründe sıkışık pixel var diye iade edip tekrar almıştım onda böyle dikkatrimi çekmemişti bu durum belki de yoktu onda. 3. defa da almam zaten iadeyi kabul ederlerse sıkıntı olur mimlenmeyelim![]()