Diğer gönderi de sadece 1 kişi demişlerherkes kullanıyor VPN i . sadece 300MB muhabbeti hızda sorun yaratmıyor. 300mb kota dolunca vpn açıkken biraz yavaşlıyormuş
Diğer gönderi de sadece 1 kişi demişlerherkes kullanıyor VPN i . sadece 300MB muhabbeti hızda sorun yaratmıyor. 300mb kota dolunca vpn açıkken biraz yavaşlıyormuş
Hocam ben dahil oldum başladım. Vpn sini açayım dedim abonelik istedi. Kurucu arkadaşla konuştum tek kişi kullanabiliyormuş vpn istiyorsan ortak 5 kişi yıllık 75 tl dedi. Ben de yılda bir kaç kez kullanıyorum diye gerek duymadımherkes kullanıyor VPN i . sadece 300MB muhabbeti hızda sorun yaratmıyor. 300mb kota dolunca vpn açıkken biraz yavaşlıyormuş
hocam ben alırım daha öncede sonrmuştum nasıl aktifleştirme yapcağız kod mu vereceksiniz pek anlamam bu işlerdenyokmu 5 kişi dahi ?
evet kod veriyorum. kod ile aktifleştiriyorsunhocam ben alırım daha öncede sonrmuştum nasıl aktifleştirme yapcağız kod mu vereceksiniz pek anlamam bu işlerden
daha önce aldıgım 20 kişilik pakette 4 kişi VPN kullanıyormuş gözüküyor bendeHocam ben dahil oldum başladım. Vpn sini açayım dedim abonelik istedi. Kurucu arkadaşla konuştum tek kişi kullanabiliyormuş vpn istiyorsan ortak 5 kişi yıllık 75 tl dedi. Ben de yılda bir kaç kez kullanıyorum diye gerek duymadım
ortak almak ısteyen varsa beraber alabılırız bende almak ıstıyorumkatılabi
toparlanıyoruz bir kaç güne kaç kişi olduğumuz netleşir ona göre alırızortak almak ısteyen varsa beraber alabılırız bende almak ıstıyorum
benim aldığım üyelikte 4 kişi kullanıyor aktif . diğerleri neden kullanmıyor bilmiyorumDiğer gönderi de sadece 1 kişi demişler
Ben alırım kral beni yazortak almak ısteyen varsa beraber alabılırız bende almak ıstıyorum
tamamdır yeterlı kısı oldugumuz da bana haber verırsınızevet kod veriyorum. kod ile aktifleştiriyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha önce aldıgım 20 kişilik pakette 4 kişi VPN kullanıyormuş gözüküyor bende
toparlanıyoruz bir kaç güne kaç kişi olduğumuz netleşir ona göre alırız
benim aldığım üyelikte 4 kişi kullanıyor aktif . diğerleri neden kullanmıyor bilmiyorum
ben de ortak olmak istiyorum yazar mısınsenin kendi tercihin olur. Kaspersky bana göre en iyi antivürüs programı