Sizce kullanmalı mıyım yardım edin

Reaksiyon skoru
2
1000039879.webp
arkadaslar 3 senedir kullaniyorum 1 senedir eğikti şu şarj kısmı ama minik bi metal kısım görünüyor ark yapar mı sizce tamir ettirmelimiyim ettirmeliysem ne kdr tutar?

Ekler

• 1000039878.webp
    1000039878.webp
    470.6 KB · Hit: 12
Orası zaten kauçuk elektriği iletmeyen yer sadece koruması için sarılı yani bir şey olmaz.Ama yine de bu neyin fişi ise degiştirilebiliyor ise yakin zamanda değiştirin

Orası zaten kauçuk elektriği iletmeyen yer sadece koruması için sarılı yani bir şey olmaz.Ama yine de bu neyin fişi ise degiştirilebiliyor ise yakin zamanda değiştirin
Aman abi bozmaz demi ark yapms muhabbeti var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aman abi bozmaz demi ark yapms muhabbeti var

Sıkıntı yok kardeşim elektrikci olarak söylüyorum için rahat olsun orası sadece izalasyon için yapılmış plastik parça. Metalden geçecek akıma etkisi olmaz. Hatta bi penseyle aksi yöne eğip düzeltebilirsin prize daha rahat takmak için

Sıkıntı yok kardeşim elektrikci olarak söylüyorum için rahat olsun orası sadece izalasyon için yapılmış plastik parça. Metalden geçecek akıma etkisi olmaz. Hatta bi penseyle aksi yöne eğip düzeltebilirsin prize daha rahat takmak için
sağolasın abi chatgpt ye falan sordum yk şöyle yok böyle yenisin al falan cart curt laf ediyo 1.5k yenisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri