- Reaksiyon skoru
- 2
Aman kral anakartı yakmaz demi gücü değişik veriptegittiği yere kadar kullan
Aman abi bozmaz demi ark yapms muhabbeti varOrası zaten kauçuk elektriği iletmeyen yer sadece koruması için sarılı yani bir şey olmaz.Ama yine de bu neyin fişi ise degiştirilebiliyor ise yakin zamanda değiştirin
Aman abi bozmaz demi ark yapms muhabbeti varOrası zaten kauçuk elektriği iletmeyen yer sadece koruması için sarılı yani bir şey olmaz.Ama yine de bu neyin fişi ise degiştirilebiliyor ise yakin zamanda değiştirin
Yani yamuk olduğu için bir problem olmaz.Kablonun yamulmasıyla aynı şey fakat eski ise yine de değiştirin yani.Aman abi bozmaz demi ark yapms muhabbeti var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aman abi bozmaz demi ark yapms muhabbeti var
İdareten 1 2 gün böyle kullansam buyuk bisey olur muBiraz japon zımpara eskisinden sağlam olur.
Sorun çıkarmaz gittiği yere kadar kullanİdareten 1 2 gün böyle kullansam buyuk bisey olur mu
Eyw abi adamsın o7Sorun çıkarmaz gittiği yere kadar kullan
sağolasın abi chatgpt ye falan sordum yk şöyle yok böyle yenisin al falan cart curt laf ediyo 1.5k yenisiSıkıntı yok kardeşim elektrikci olarak söylüyorum için rahat olsun orası sadece izalasyon için yapılmış plastik parça. Metalden geçecek akıma etkisi olmaz. Hatta bi penseyle aksi yöne eğip düzeltebilirsin prize daha rahat takmak için
S et onu ona sorsan herşeyi çöpe atmamız gerekirsağolasın abi chatgpt ye falan sordum yk şöyle yok böyle yenisin al falan cart curt laf ediyo 1.5k yenisi