🔥İndirim S24 Ultra 256gb 51.869 TL 🔥🔥

Amiral gemisi kullanmaya başladığınızda aslında köleleşmiş oluyorsunuz. Ürünü makul gördüğünüz fiyata satın almak için kodlanmışsınızdır. :D

Amiral gemisi kullanmaya başladığınızda aslında köleleşmiş oluyorsunuz. Ürünü makul gördüğünüz fiyata satın almak için kodlanmışsınızdır. :D
eğer ihtiyacı varsa kalemine ekranına yazılımına kamerasına alsın çok güzel fiyatmış şu anki telefonumdan büyük sıçrama yapmayacağı için ve şu andan itibaren 7 sene güncelleme desteği olmasını istediğim için 26 ultra bekliyorum ben (okul 6 yıl bitene kadar + biraz daha idare etsin)

Son düzenleme:
Yanılmıyorsam honor da 4-5 yıl güncelleme veriyor hatta avrupa ya 7 yıl. Ekran konusunda katılmıyorum s24 te kumlanma sorunu var s23u ekranı çok daha iyi. Kalem kullanan için güzel. Açıkçası ben hiç kullanmıyorum yerinde duruyor. İşlemci farkı bir yıla kalmaz güncellemeler ile daha belirgin olur maalesef planlı eskitme yapılıyor.
yok s23 işlemcisi 2 yıl öncekinden çok daha iyi deneyim yaşatıyor one ui 8 ile planlı yenileme gibi bir şey oldu
24u soğutmasıyla ve işlemcisiyle çok daha iyi olur muhtemelen

Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz günlük wifi+mobil verdie
Valla hocam hiç hesabını yapmadım. Ben Max %95 Şarj ettirip gün boyu kullanıyorum yetiyor. Kimi zaman %30-40 kalıyor kimi zaman %10-20 kalıyor. Bu aralar diablo oyununa başladım nadir de olsa ikinci kez şarja taktığım oluyor. Şu süre desem yalan olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereden (ç)aldın? ! Ciddiyim, bizde alalım.
Vay anasını sayın seyirciler nasıl becerdin onu. Benim ilçem de yd kullanan yok Antalya merkez de 22 ye kadar ilan var adam gibi foto yok. 20 ye bulsam ikincisini alır dönüşümlü kullanırım.

İşte insan bilemiyor.. Kayıtlıysa gene sıkıntı olmazda kayıtsızsa zor. Seneye daha düşer mi bilemiyorum. S26 serisi çıkıcak ama bir yandanda her şeye zam vs. geliyor. Görücez zamanla.
S26 ultra ağustos a iyi fiyata düşerse ve iyi bir gelişim görürsem ikinci telefon alarak alacağım. 6-8 sene s24u ile dönüşümlü kullanacağım bakalım.

yok s23 işlemcisi 2 yıl öncekinden çok daha iyi deneyim yaşatıyor one ui 8 ile planlı yenileme gibi bir şey oldu
24u soğutmasıyla ve işlemcisiyle çok daha iyi olur muhtemelen
bende selfi kamerası rezalet duruma geldi arka kamera da eskisinden eser yok. oyunlarda yanıyor artık takılmalar bariz hissediliyor ui7 rezaletti 8 de biraz toparladı gibi ama imkan olsa one ui 6 ya dönderirim cihazı

Valla hocam hiç hesabını yapmadım. Ben Max %95 Şarj ettirip gün boyu kullanıyorum yetiyor. Kimi zaman %30-40 kalıyor kimi zaman %10-20 kalıyor. Bu aralar diablo oyununa başladım nadir de olsa ikinci kez şarja taktığım oluyor. Şu süre desem yalan olur.

Vay anasını sayın seyirciler nasıl becerdin onu. Benim ilçem de yd kullanan yok Antalya merkez de 22 ye kadar ilan var adam gibi foto yok. 20 ye bulsam ikincisini alır dönüşümlü kullanırım.

S26 ultra ağustos a iyi fiyata düşerse ve iyi bir gelişim görürsem ikinci telefon alarak alacağım. 6-8 sene s24u ile dönüşümlü kullanacağım bakalım.
Bakalım duruma göre hocam. Şimdiden bir şey demek zor.

O ne usta ben de 7 8 aydır varda s24 ultra ben sadece fotoğraf sosyal medya için kullanıyorum
İnternette görüntüleri var hocam. Hepsinde olmuyor. Karanlıkta düşük ışıkta gri tonlara bakın böyle bozulma vs. Gibi şeyler varsa vardır ama çok etkilemez bence.

bende selfi kamerası rezalet duruma geldi arka kamera da eskisinden eser yok. oyunlarda yanıyor artık takılmalar bariz hissediliyor ui7 rezaletti 8 de biraz toparladı gibi ama imkan olsa one ui 6 ya dönderirim cihazı
ben 6ya asla dönmezdim

Geri