Samsung'un Üçe Katlanabilir Telefonu Tanıtıldı 🔥🔥🔥

2500 dolar diyorlar Türkiye'de muhtemel fiyatı 200.000 - 250.000 arası olur diye düşünüyorum. Değer mi ben şahsen o paraya motorsiklet alıp gezmeyi tercih ederdim
bunu alan adam en az audisine biner gezer bence jhdsfgjhsd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kötü olmuş içe katlanan 3 ekranlı telefonun hiçbir mantığı yok ambargo yiyen huawein çıkardığı 3'e katlanan telefona bak birde samsung'un yaptığı rezilliğe bak. Zaten içine koyduğu işlemciden bahsetmiyorum bile. S26U'larda da umarım yine kamera lens fiyaskosu olmaz.
8 gen 5 koysalar güzel olurmuş

Samsung Trifold tanıtılmış.
Aşağıdaki linklerden kutu açılımı ve incelemesine bakabilirsiniz.
Tasarım felaket olmuş, herhalde yaparken Huawei ne yapmış diye bakma zahmetine bile girmediler bunun başka açıklaması yok, bir cihazı model alıp üzerinde çalışıp ondan kötüsünü yapmak büyük başarı…

Cihazın adı bile “Z” Fold ya neden üçgen oluyo bu 😂

Samsung Trifold tanıtılmış.
Aşağıdaki linklerden kutu açılımı ve incelemesine bakabilirsiniz.
Apple yap artık şunu zorla Samsung aldırtacan bana, bu arada 3e katlanabilir telefon bana biraz abartı geldi ama yine iyidir. Flip üretmeyi bıraktılar ya Allah razı olsun

Tasarım felaket olmuş, herhalde yaparken Huawei ne yapmış diye bakma zahmetine bile girmediler bunun başka açıklaması yok, bir cihazı model alıp üzerinde çalışıp ondan kötüsünü yapmak büyük başarı…
kesinlikle katılıyorum huawein yaptığı tasarım en az 3 yıl önde samsung'a göre.

bunu alan adam en az audisine biner gezer bence jhdsfgjhsd

8 gen 5 koysalar güzel olurmuş
o kadar fiyata satıyor gen 5 bile yok ve ya 3 ekran ya da 1 ekran kullanabiliyorsun saçma olmuş.

Cihazın adı bile “Z” Fold ya neden üçgen oluyo bu 😂
kesinlikle katılıyorum huawein yaptığı tasarım en az 3 yıl önde samsung'a göre.

o kadar fiyata satıyor gen 5 bile yok ve ya 3 ekran ya da 1 ekran kullanabiliyorsun saçma olmuş.
İlk videoda mantıklı bi açıklaması var aslında. İç ekranlar çok kırılgan ve hasar almaya müsait nazik olduğundan içte tuttuk demişler güya. Bence mantıklı. Ama iki ekranda olabilseydi iyi olurdu tabi

İlk videoda mantıklı bi açıklaması var aslında. İç ekranlar çok kırılgan ve hasar almaya müsait nazik olduğundan içte tuttuk demişler güya. Bence mantıklı. Ama iki ekranda olabilseydi iyi olurdu tabi
bana 3 ekran satıyor ama arada biri güme gidiyor :D

Benim konum niye bu kadar ilgi görmedi alev ve inceleme videosu yok diye mi? :_)

Normalde Huawei gibi Z olarak katlanacaktı sanırım hatta o yüzden Z demişlerdi ama huawei çıkarınca yapmak istemediler sanırım. Birde huaweide bildiğim kadarıyla samsungdan patent alıp mı ne yapmıştı.

Benim konum niye bu kadar ilgi görmedi alev ve inceleme videosu yok diye mi? :_)

Normalde Huawei gibi Z olarak katlanacaktı sanırım hatta o yüzden Z demişlerdi ama huawei çıkarınca yapmak istemediler sanırım. Birde huaweide bildiğim kadarıyla samsungdan patent alıp mı ne yapmıştı.
Hangi konu yav :d

Ne gerek var kimin talep arzı bu

Benimde öyle çok konum var yorumu olmayan 😂. Hayat böyle şeyleri kafaya takmak için çok kısa :).
Olsun sağlık olsun :) nolcak bir konu altı üstü gönüller bir olsun yeter.

Bence yurt dışı için bile çok pahalı fiyatı. Ha tablet taşıma derdinden kurtarıyor tamamda yinede 2500 3000 dolarda az değil yani. Çok üst bir telefon ve çokta iyi bir tablet alıp 2 cihazında en tepe halini kullanabilirken gereksiz bence biraz. Ha illa alan ve kullanacak olan vardır ama çok çok kısıtlı. Hem maddi hemde nitelik olarak. Ben x300 ultrayı bekliyorum. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,175
Üyeler
187,005
Son üye
calfeg
Geri