🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

Hortlatıyorum.
Zira, laptop ekranını incelediğimde 21-30ms arası yenileme hızı görünüyor. Garip olan ise, saniyede 144fps verebileceği yazıyor. Ghosting yaşayanlar var mı? Ben de aldım. Gözüm sizin kadar iyi görmediği için fark edemiyorum.

Hortlatıyorum.
Zira, laptop ekranını incelediğimde 21-30ms arası yenileme hızı görünüyor. Garip olan ise, saniyede 144fps verebileceği yazıyor. Ghosting yaşayanlar var mı? Ben de aldım. Gözüm sizin kadar iyi görmediği için fark edemiyorum.

Hocam merhaba bende aldım şu ana kadar Gta Enhanced oynadım sadece ghosting ile karşılaşmadım gerçi hayatımda ilk defa 144hz ekran kullandığım için bende anlayamamış olabilirim 😅

Hortlatıyorum.
Eğer çok ağır rekabetçi oyun oynamıyorsanız göremessiniz ama ghosting var evet.

Bu laptopun tekrar indirime girmesi Hulki mu? Alamadım içime oturdu ya

5 aydır Lenovo loq kullanıyorum Ryzen 7 7435HS + RTX 4070 rgb klavyeli model soğutma performansı ilk günkü gibi hala çok iyi ekran kalitesi diyecek yok ips ekran renkler canlılık film olsun oyun olsun güzel loq alın öneririm.

5 aydır Lenovo loq kullanıyorum Ryzen 7 7435HS + RTX 4070 rgb klavyeli model soğutma performansı ilk günkü gibi hala çok iyi ekran kalitesi diyecek yok ips ekran renkler canlılık film olsun oyun olsun güzel loq alın öneririm.
30-40ms arası değer gördüm. Bu makinenin paneli bizim aldığımızdan da kötü. Oyunlarda durum ne? 5 aydır ghosting gördünüz mü?

Ben aldığım laptop'ı aldığım fiyata satacağım. 45.000 TL'ye satıyorum. Tavuk karası olduğu için ekran parlaklığı kısık geldi. Benim gözüm 600nit'de bile zorlanırken, ne akla kulluk aldığımı anlayamadım. Laptop'da sorun yok. Garantisini uzatmadım. Ölü pixel tespit edemedik. Ekranda bulutlanma ve renk sorunları yok. Kasa kalitesinde de sorun yok.

Ben yüksek nit ekranlı bir laptop almalıyım.

Kargo alıcıya aittir. Kar etme amacım yoktur. Şu an 55bin TL üstüne satılıyor sanırım. Niyetim başka bir ürün almaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,151
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri