O kadarcık kusuru da olur güzel fiyata aldık iade edilecek kadar büyük bir sorun değil bence. 50-60 verseydim takardım bende ama bi monitör alır kullanırım zaten kendi ekranıyla oyun falan çok sarmaz boyutundan dolayıŞu ms ile ilgili konuşmaları görene kadar memnundum 2 gündür. Şimdi takıldım bu konuya![]()
Ayrıca soğutması da baya başarılı gibi ilk kez laptop aldım 80-90 dereceleri görürüm dedim 60-70 çalışıyor. Tek rahatsızlığım fan sesi o da tüm laptoplarda varO kadarcık kusuru da olur güzel fiyata aldık iade edilecek kadar büyük bir sorun değil bence. 50-60 verseydim takardım bende ama bi monitör alır kullanırım zaten kendi ekranıyla oyun falan çok sarmaz boyutundan dolayı
Sepetist'in iade alacağını hiç sanmıyorum, bahsi geçen satıcıyla ilk thh maceramı yaşamıştım.
Umarım iade etmek isteyen sağ salim iade eder, bol şans.
İade etmekten vazgeçtim hocam ben. Işık sızması vs herhangi bir problem de çıkmadı. Burayı okuyana kadar ghostinge de dikkat etmemiştim. Bu fiyatlara bu sistem yok gerçekten.Araştırdım TR-TD değeri 20ms.
GPT Açıklaması:
Teoride, 20 ms Tr+Td olan bir panelin GtG’si — özellikle IPS panel için — muhtemelen 8–16 ms aralığında olabilir. Bu, literatürde tipik IPS GtG aralığı olarak geçen değerlere uyuyor.
Dostum ben tüm testlerini yapıp iade ettim panel çok kötüydü sana öyle gelmemiştir bilemem ama dediğim gibi bildiğin baya baya gölge var kabul edilebilir bir derecede değil aksiyon sahneleri bildiğin flu oluyor kendi sitesinde bile 25ms yazıyor sana panel kodunu attım orda bile 20ms yazıyor 3ms olan bir 144 hz panel bu kadar ghosting yaşatmaz dediğim gibi ben sağda solda oyun oynamak için aldım evimde masaüstü mevcut zaten dışarda kör gibi oynamaktansa 3 5 fazla verir güzel bir makina alırım.Araştırmaya devam ettiğimde, bu panelin 3ms olabileceğini gördüm. Zira, satıcılar eski VA panel bilgisini yazıyor olmalı. DeepSeek ile de baktım. Panel 3 ms diyor. Farklı ölçüm teknikleri ya da açılma kapanma hızı veya tam resim gösterim hızı olabilir diyor. Siyah beyaz ters renk geçiş hızı olabilir diyor.
O kadar saçma ki, her yerde farklı bilgi var. Saçma sapan bilgi karmaşası var. kimi 20 ms, kimi 25 ms, kimi 30ms kimi 3 ms, kimi 5 ms diyor. tüküreyim böyle işe. İade ediyorum yarın.Dostum ben tüm testlerini yapıp iade ettim panel çok kötüydü sana öyle gelmemiştir bilemem ama dediğim gibi bildiğin baya baya gölge var kabul edilebilir bir derecede değil aksiyon sahneleri bildiğin flu oluyor kendi sitesinde bile 25ms yazıyor sana panel kodunu attım orda bile 20ms yazıyor 3ms olan bir 144 hz panel bu kadar ghosting yaşatmaz dediğim gibi ben sağda solda oyun oynamak için aldım evimde masaüstü mevcut zaten dışarda kör gibi oynamaktansa 3 5 fazla verir güzel bir makina alırım.