Hp Victus halleffect sorunu

Reaksiyon skoru
46
her şey normal bir şekilde çalışırken birden ekran gel git gel git yaptı sonrasında bende noluyo diyip pc yi kapattım şuan geri açılmıyor ne yapmalıyım

her şey normal bir şekilde çalışırken birden ekran gel git gel git yaptı sonrasında bende noluyo diyip pc yi kapattım şuan geri açılmıyor ne yapmalıyım
Nasil açılmıyor hic elektirik filan gelmiyormu yoksa acilip siyah ekranda kalıyormu siyah ekrana kadar olan süreçte bir yazı filan çıkıyormu

ekran normal tft oynuyodum gel git gel git yaptı sonra gitti monitörümde görüntü var laptop ekranında yokdu daha sonra korkup şunu bi aç kapat yapayım dedim kapattım geri açıldı ekran sürekli gidip geliyodu hiç durmadan sonra gene kapattım pc yi şuan power tusuna basınca ışığı bile yanmıyor sarj oluyor falan ama açılmıyot bilgisayar

ekran normal tft oynuyodum gel git gel git yaptı sonra gitti monitörümde görüntü var laptop ekranında yokdu daha sonra korkup şunu bi aç kapat yapayım dedim kapattım geri açıldı ekran sürekli gidip geliyodu hiç durmadan sonra gene kapattım pc yi şuan power tusuna basınca ışığı bile yanmıyor sarj oluyor falan ama açılmıyot bilgisayar
ekranın sürekli gidip gelmesş hall sensöründen dolayı ama tamamen çalışmayı durdurması farklı bir şey gibi

kasa ıcınde mıknatıs var ekran kapagınızın ust kısmında da var ekran kapanınca bu mıknatıslar daha dogrusu sensorler etkılesıme gecıp ekranı kapatıyor vıctus serısı laptoplarda bu kronıktır cogu kısıde var servıs destegı veya garantısı bıtmıs ıse kasa ıcındekı hall effect sensorunu oynasanız duzelecegını umuyorum

Cihazın kapağını kapatıp açmayı denedin mi victus 16larda hall sensör sorunu var muhtemelen servise götürmen gerek

arkadaslar garantisi bitip de bu konuda sorun çeken arkadasları aydınlatayım servis direkt anakart değişimi istiyor sadece halleffect sensörü değiştirme diye bir konu yok direkt anakart değişimi istiyolar fiyat 8127 ₺ bilginiz olsun @Ozanpasazade @safeapricot_ @talhabkr

Geri