Buğra (๑•͈ᴗ•͈)
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
her şey normal bir şekilde çalışırken birden ekran gel git gel git yaptı sonrasında bende noluyo diyip pc yi kapattım şuan geri açılmıyor ne yapmalıyım
Nasil açılmıyor hic elektirik filan gelmiyormu yoksa acilip siyah ekranda kalıyormu siyah ekrana kadar olan süreçte bir yazı filan çıkıyormuher şey normal bir şekilde çalışırken birden ekran gel git gel git yaptı sonrasında bende noluyo diyip pc yi kapattım şuan geri açılmıyor ne yapmalıyım
ekranın sürekli gidip gelmesş hall sensöründen dolayı ama tamamen çalışmayı durdurması farklı bir şey gibiekran normal tft oynuyodum gel git gel git yaptı sonra gitti monitörümde görüntü var laptop ekranında yokdu daha sonra korkup şunu bi aç kapat yapayım dedim kapattım geri açıldı ekran sürekli gidip geliyodu hiç durmadan sonra gene kapattım pc yi şuan power tusuna basınca ışığı bile yanmıyor sarj oluyor falan ama açılmıyot bilgisayar
aga çözdün mü sorunuher şey normal bir şekilde çalışırken birden ekran gel git gel git yaptı sonrasında bende noluyo diyip pc yi kapattım şuan geri açılmıyor ne yapmalıyım
kasa ıcınde mıknatıs var ekran kapagınızın ust kısmında da var ekran kapanınca bu mıknatıslar daha dogrusu sensorler etkılesıme gecıp ekranı kapatıyor vıctus serısı laptoplarda bu kronıktır cogu kısıde var servıs destegı veya garantısı bıtmıs ıse kasa ıcındekı hall effect sensorunu oynasanız duzelecegını umuyorumher şey normal bir şekilde çalışırken birden ekran gel git gel git yaptı sonrasında bende noluyo diyip pc yi kapattım şuan geri açılmıyor ne yapmalıyım