asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,647
orda haklısında amd eger bunu yaparsa rakip karşısında çok geride kalıyor mesela fsr 3.1 ile dlss 4.0 kıyaslanamıyordu bile fsr 3.1 okadar berbattı çamur gibi oluyordu ama fsr 4.0 ile dlss 4.0 a güzel bir rakip oldu adamlar sadece 9000 özel tutarak fsr ı ona özel geliştirdikleri için dogal olarak rakiple bir mücadeleye girebilmiş oldu eger dedginiz gibi olsaydı fsr 4.0 ve redstone gene çamur gibi olucaktı çünkü her amd mimarisine özel olarak geliştirme maliyeti ile ugraşıcaktı şimdi sadece 9000 den devam ediyorlarGüzel dostum benim. resmi açıklamayı ben de biliyorum, internetim var merak etme. Mevzu onların ne dediği değil, neyi bahane ettiği.
Sızdırılan SDK dosyalarıyla FSR 4'ün RDNA 3 kartlarda bile çalıştırılabildiği aylar önce ortaya çıktı. Yani ortada donanımsal bir imkansızlık yok, 'yeni kart satalım' diye konulmuş yapay bir engel var. Firma 'biz böyle dedik' deyince alkışlamak yerine, 'neden elindeki teknolojiyle 7000 serisini de desteklemiyorsun?' diye sorgulamak lazım. Ben basın bülteni okumuyorum, tüketici hakkını savunuyorum.