16e den aşağısı alınmaz şuan.Yeni gelen ios 26 ile arkadaşlarımın telefonunda bariz bir kasma farkediyorum ve abimde telefon değişmek istiyor fakat android de istemiyor yardımcı olursanız sevinirim
yd 16 pro ne kadardıYeni gelen ios 26 ile arkadaşlarımın telefonunda bariz bir kasma farkediyorum ve abimde telefon değişmek istiyor fakat android de istemiyor yardımcı olursanız sevinirim
Android istemiyorsa ya yurtdışı cihaz alacak bu bütçede yada bütçe arttıracak mucize aramaya gerek yok.Yeni gelen ios 26 ile arkadaşlarımın telefonunda bariz bir kasma farkediyorum ve abimde telefon değişmek istiyor fakat android de istemiyor yardımcı olursanız sevinirim
aynen buAndroid istemiyorsa ya yurtdışı cihaz alacak bu bütçede yada bütçe arttıracak mucize aramaya gerek yok.
2. el garantisi devam eden iphone 15 lere felan bakın 13 bence çok eski bir cihazYeni gelen ios 26 ile arkadaşlarımın telefonunda bariz bir kasma farkediyorum ve abimde telefon değişmek istiyor fakat android de istemiyor yardımcı olursanız sevinirim
iphone 16e harici ürün bakmayın iphone 13-14 serisi öldü artıkYeni gelen ios 26 ile arkadaşlarımın telefonunda bariz bir kasma farkediyorum ve abimde telefon değişmek istiyor fakat android de istemiyor yardımcı olursanız sevinirim