En ucuz 5070 vs kaliteli 5060 ti

The_efec

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
111
GİGABYTE 5070 12 gb almak mi 3 fanli versiyon, asus 5060 ti 16gb almak mi 3 fanlı versiyon iki sistemde hemen hemen aynı GİGABYTE ta 5 ultra 225f var asus tarafından r5 7500f ikiside hemen hemen aynı fiyata geliyor

En kötü 5070 en iyi 5060ti den daha iyidir
Şimdi GİGABYTE alıp onun motor sesinde 90 derecede oturmakta pek keyif vermez yani onu düşünüyorum yoksa evet en kötüsünün performansı bile daha iyidir eski gigabyte 2060 ımda radyasyon cızırtısı gibi ses geliyordu fanları dönerken

Şimdi GİGABYTE alıp onun motor sesinde 90 derecede oturmakta pek keyif vermez yani onu düşünüyorum yoksa evet en kötüsünün performansı bile daha iyidir eski gigabyte 2060 ımda radyasyon cızırtısı gibi ses geliyordu fanları dönerken
pcbyi versinler kendin imkanlarınla soğutucu blok falan yap yine 90 dereceyi görmezsin öyle diyeyim.

pcbyi versinler kendin imkanlarınla soğutucu blok falan yap yine 90 dereceyi görmezsin öyle diyeyim.
Herkes 3lü windforce en kötü 2 fanlı kadar bile soğutamıyor diyor forumlarda ses çıkarıyor rulman ları diye okumustum

Herkes 3lü windforce en kötü 2 fanlı kadar bile soğutamıyor diyor forumlarda ses çıkarıyor rulman ları diye okumustum
windforce baya kötü orası ayrı da 5070'in en ucuzu windforce miydi ? palitin ve pny modelleri var onlar da iyi.

windforce baya kötü orası ayrı da 5070'in en ucuzu windforce miydi ? palitin ve pny modelleri var onlar da iyi.
Malesef itopya dan peşin taksitle alıcam onun için palit gibi markalar yok keşke olsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta sistemler bu şekilde ikisinden birini almayı düşünüyorum

Ekler

• 1000016589.webp
    1000016589.webp
    42.1 KB · Hit: 28
  • 1000016591.webp
    1000016591.webp
    41.2 KB · Hit: 27
Malesef itopya dan peşin taksitle alıcam onun için palit gibi markalar yok keşke olsa

İtopya neden şart ki ? baya pahalı orda.

İtopya neden şart ki ? baya pahalı orda.
Daha önce eski, sistemimi itopya dan almıştım sorun yasamamistim. Sistem özelleştirme ve peşin fiyatına 5 taksit olduğu için itopyayi tercih ediyorum sinerji gaminggen gamegaraj gibi yerlere baktım hiç birinde peşin fiyatına bulamadım istediğim sistemi

İtopya pahalı satıyor hocam ordan almayın vatanda baya indirime giriyor ekran kartları tabi şu vram sıkıntısında bidaha olurmu emin değilim ama yinede diğer sitelerde fiyatlar daha uygun ve şunu da söyleyeyim itopya müşteri hizmetleri rezalet eğer bi sorun yaşarsanız çoğu zaman sizi uğraştırıyorlar çok uyguna bişey olmadığı sürece alışveriş yapmamayı tercih ediyorum ben.

GİGABYTE 5070 12 gb almak mi 3 fanli versiyon, asus 5060 ti 16gb almak mi 3 fanlı versiyon iki sistemde hemen hemen aynı GİGABYTE ta 5 ultra 225f var asus tarafından r5 7500f ikiside hemen hemen aynı fiyata geliyor
5070 daha mantıklı kesinlikle

Geri