Şimdi GİGABYTE alıp onun motor sesinde 90 derecede oturmakta pek keyif vermez yani onu düşünüyorum yoksa evet en kötüsünün performansı bile daha iyidir eski gigabyte 2060 ımda radyasyon cızırtısı gibi ses geliyordu fanları dönerkenEn kötü 5070 en iyi 5060ti den daha iyidir
pcbyi versinler kendin imkanlarınla soğutucu blok falan yap yine 90 dereceyi görmezsin öyle diyeyim.Şimdi GİGABYTE alıp onun motor sesinde 90 derecede oturmakta pek keyif vermez yani onu düşünüyorum yoksa evet en kötüsünün performansı bile daha iyidir eski gigabyte 2060 ımda radyasyon cızırtısı gibi ses geliyordu fanları dönerken
Herkes 3lü windforce en kötü 2 fanlı kadar bile soğutamıyor diyor forumlarda ses çıkarıyor rulman ları diye okumustumpcbyi versinler kendin imkanlarınla soğutucu blok falan yap yine 90 dereceyi görmezsin öyle diyeyim.
windforce baya kötü orası ayrı da 5070'in en ucuzu windforce miydi ? palitin ve pny modelleri var onlar da iyi.Herkes 3lü windforce en kötü 2 fanlı kadar bile soğutamıyor diyor forumlarda ses çıkarıyor rulman ları diye okumustum
Malesef itopya dan peşin taksitle alıcam onun için palit gibi markalar yok keşke olsawindforce baya kötü orası ayrı da 5070'in en ucuzu windforce miydi ? palitin ve pny modelleri var onlar da iyi.
İtopya neden şart ki ? baya pahalı orda.Malesef itopya dan peşin taksitle alıcam onun için palit gibi markalar yok keşke olsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta sistemler bu şekilde ikisinden birini almayı düşünüyorum
Daha önce eski, sistemimi itopya dan almıştım sorun yasamamistim. Sistem özelleştirme ve peşin fiyatına 5 taksit olduğu için itopyayi tercih ediyorum sinerji gaminggen gamegaraj gibi yerlere baktım hiç birinde peşin fiyatına bulamadım istediğim sistemiİtopya neden şart ki ? baya pahalı orda.
İtopya pahalı satıyor hocam ordan almayın vatanda baya indirime giriyor ekran kartları tabi şu vram sıkıntısında bidaha olurmu emin değilim ama yinede diğer sitelerde fiyatlar daha uygun ve şunu da söyleyeyim itopya müşteri hizmetleri rezalet eğer bi sorun yaşarsanız çoğu zaman sizi uğraştırıyorlar çok uyguna bişey olmadığı sürece alışveriş yapmamayı tercih ediyorum ben.Malesef itopya dan peşin taksitle alıcam onun için palit gibi markalar yok keşke olsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta sistemler bu şekilde ikisinden birini almayı düşünüyorum
5070 daha mantıklı kesinlikleGİGABYTE 5070 12 gb almak mi 3 fanli versiyon, asus 5060 ti 16gb almak mi 3 fanlı versiyon iki sistemde hemen hemen aynı GİGABYTE ta 5 ultra 225f var asus tarafından r5 7500f ikiside hemen hemen aynı fiyata geliyor