İphone 14 kullanıyorum

Öncelikle merhaba iPhone 14 cihazına sahibim telefonuma güncelleme yaptıktan sonra iOS 26’da muazzam şekilde sanki iPhone 14 değil de iPhone 7 kullanıyorum gibi hissiyat alıyorum aşırı ısınma donmalar tema’nın zaten saçmalıkları telefon artık midemi bulandırdı Android‘e geçmek istiyorum cihazımı an itibarıyla satışa koydum Instagram ve sosyal medya bol bol kullanıyorum sosyal medyada üzmeyecek 30 40k bandına ikinci el veya sıfır önemli değil güzel temiz uzun süre kullanabileceğim hangi modeli önerirsiniz (oppo vivo vs bunları hiç önermeyin) tercihen xioami samsung honor serisi olabilir?
Bütçeyi çıkartırsan veya 2. El bulursan magic 7 pro öneririm
Onun dışında bütçe gittikçe azalarak
S25
Honor 400 pro
S24
S24fe

Ulan bende de 13 var güncellemeden sonra benimki de donmaya kasmaya başladı. Bide güncellemeyi yapmıyorum diye bana zorla yaptırdı

İlk seneler çok bir ısınma yoktu ama zamanla normal olarak bataryanın sağlığı azalıp daha hızlı bitmeye başlayınca ısınmalar oluyordu ama rahatsız etmiyordu oyun dışında. Kasma donma çok çok nadir ki o bütçede çok normal. Iphone parasına alınan xiaomide de kasma donma hiç olmuyor. Iphone hep üst segment cihazlar ürettiği için otomatik olarak kasma donma olmuyor. Şimdi adam gidiyor 7k ya a06 falan alıyor atıyorum. E bu telefon tabiiki yavaşlar ve kasma donma olur. Bu daha çok bütçe ve ne beklediğinize bağlı. Adam a06 dan iphone a geçiyor aaa ne güzelmiş iphone diyor birçok kişide mesela. Gibi gibi çoğaltılabilir daha ama günümüzde iphone un alınma sebebi kalmadı. Özelliklede ülkemizde.
Bu bahsettiğin konu doğru hocam ama ben yine de aynı fiyat olan iphone ve diğer telefon markası arasında seçim yapıcak olsam iphone tercih ederim

samsung s24+ alabilirsin yada ikinci el s25

İlk seneler çok bir ısınma yoktu ama zamanla normal olarak bataryanın sağlığı azalıp daha hızlı bitmeye başlayınca ısınmalar oluyordu ama rahatsız etmiyordu oyun dışında. Kasma donma çok çok nadir ki o bütçede çok normal. Iphone parasına alınan xiaomide de kasma donma hiç olmuyor. Iphone hep üst segment cihazlar ürettiği için otomatik olarak kasma donma olmuyor. Şimdi adam gidiyor 7k ya a06 falan alıyor atıyorum. E bu telefon tabiiki yavaşlar ve kasma donma olur. Bu daha çok bütçe ve ne beklediğinize bağlı. Adam a06 dan iphone a geçiyor aaa ne güzelmiş iphone diyor birçok kişide mesela. Gibi gibi çoğaltılabilir daha ama günümüzde iphone un alınma sebebi kalmadı. Özelliklede ülkemizde.
"a01den iphone 17 pro maxa geçtim android çöpmüş"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulan bende de 13 var güncellemeden sonra benimki de donmaya kasmaya başladı. Bide güncellemeyi yapmıyorum diye bana zorla yaptırdı
ios 27 bekle düzeltceklermiş

Kardeşim benim düşünceme göre gelen güncellemede yeni uygulamalar olduğu için depolama alanını sınıra getirmiş olabilir ve bu nedenden dolayı anlık donmalar yaşıyor olabilirsin. Üstte ki bir arkadaşın dediği gibi iPhone donabilecek bir cihaz değil hele ki 14 modeli hiç sanmıyorum. Güncel olarak 15pro kullanıyorum ve güncellemede ki yenilikler gerçekten çok güzel ve akıcı. Yer yer depolama alanından kaynaklı donmalar olabilir dediğim gibi. Araştırıp çözüm odaklı olmadan androide geçmeni tavsiye etmem. Donma kasmadan şikayet edip androide geçersen muhtemelen kısa bir süre sonra hayattan soğursun:))

Kardeşim benim düşünceme göre gelen güncellemede yeni uygulamalar olduğu için depolama alanını sınıra getirmiş olabilir ve bu nedenden dolayı anlık donmalar yaşıyor olabilirsin. Üstte ki bir arkadaşın dediği gibi iPhone donabilecek bir cihaz değil hele ki 14 modeli hiç sanmıyorum. Güncel olarak 15pro kullanıyorum ve güncellemede ki yenilikler gerçekten çok güzel ve akıcı. Yer yer depolama alanından kaynaklı donmalar olabilir dediğim gibi. Araştırıp çözüm odaklı olmadan androide geçmeni tavsiye etmem. Donma kasmadan şikayet edip androide geçersen muhtemelen kısa bir süre sonra hayattan soğursun:))
depolama ve donma hmmmm

80gb daha boş alan var

Sıfırlama yaptın mı bir de öyle deneseydin hani millet memnundu bu güncellemeden?

7 senedir redmi note 8 pro kullanıyorum. Tık demedi daha. Ha düşük modeller gitmiyor o ayrı ama düzgün seçersen ve düzgün parada bir xiaomi alırsan üzmüyor.
Mükemmel bir telefon. O telefon babamdan bana, benden ise kardeşime geçti. Kardeşim ne kadar hor kullansa bile bi gram bir şey olmadı. Sadece ara sıra hafiften ısınıyor o kadar.
Ekstra olarak bende IPhone 11 Pro var ve iOS 26 ilk çıktığında sanki çok iyi bir şey yapıyormuş gibi hemen ilk günden indirdim. O günden beridir kasıl kasıl kasılıyor. Bazen Youtube'da falan bile kasıyor😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,664
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri