❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Hocam kardeşime ders çalışması için almıştım indirim döneminde klavye + kalemle 14999 fiyatına denk gelmişti çok gariptir ki çok temiz sorunsuz bir arayüzü var bu tablet nezlinde konuşuyorum

Ekleme:Sabah pazaramada'da 8800 e satılmış 2 tane

Alıntıyı görüntüle
Hocam kardeşiniz dersi hangi uygulamadan çalışıyor mesela bi soru çözeceğinde? Mi kanvasta pdf açıp düzenleyebiliyorum fakat paylaşım yapma özelliği yok, not aldığım şeyleri paylaşamıyorum. Düzgün bi uygulama bulamadım rahat rahat kullanabileceğim, flexcil ile idare ediyorum

10 tane ilan girilmiş bile sarı siteye al sat yapanlara bir şey diyemem fakat bir elinize ulaşsın be kardeşim belki bir sorun var üründe veya kargoda sıkıntı çıkacak yani 2 gün sonra aç ilanı.

10 tane ilan girilmiş bile sarı siteye al sat yapanlara bir şey diyemem fakat bir elinize ulaşsın be kardeşim belki bir sorun var üründe veya kargoda sıkıntı çıkacak yani 2 gün sonra aç ilanı.
Ellerine ulaşmış olabilir benim kargo dağıtımda birazdan gelir

Bir ben yakalayamadım şunu.

• Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0
Hocam kardeşiniz dersi hangi uygulamadan çalışıyor mesela bi soru çözeceğinde? Mi kanvasta pdf açıp düzenleyebiliyorum fakat paylaşım yapma özelliği yok, not aldığım şeyleri paylaşamıyorum. Düzgün bi uygulama bulamadım rahat rahat kullanabileceğim, flexcil ile idare ediyorum
Samsung notes kullanıyorum hocam. İsterseniz onu deneyin.

Perşembe akşamı almıştım bugün geldi. Herhangi bi sorun yok xiaomi pad 7. Kutu ailemin evinde olduğu için açamadım. Bu fiyata daha dolu bir tablet bir daha bulunamaz. Type c ile görüntü aktarabildiğinizi hatırlatayım. Bunu yapabilen en ucuz tablet yine 12-13 bandındaki İdea pad pro. (O da zamlanmış gerçi)

Son düzenleme:
Geri