❌İndirim Bitti! Sapphire Nitro+ RX 9070XT 36299 TL

Taksitleri bile kaldırmışlar, 33K'dan da satıldı bu kart. İllaki piyasa koşulları falan da, ne oldu yani bi' kaç hafta önce de 35K'ya sattılar.
Tamamen söylentileri satın alıyolar, yoksa ellerinde yok değil!
Hocam hiç belli olmaz yarın bir gün amazon hb vb siteler bir kampanya yapar bu modeli 33k ya satar ama pek ihtimal vermiyorum kendi adıma bu fiyattan ihtiyaç varsa bence alınabilir ve pişman etmez ilerleyen zamanda .
Evet şimdi baktım da bir iki bankada taksit vardı o da yok maalesef .

AMD saf güç olarak önde ama ben Nvidia alırdım. Saçma sapan siyah ekran ve crash yememek adına. Battlefield 6 oynayalım diyoruz sürekli oyundan atıyor siyah ekran yiyoruz. WHQL sürücüsü yüklü olmasına rağmen kafayı yiyebiliyorsun. 20-30 fps az alsaydımda Nvidia alsaydım dedirtiyor insana.
9070 XT de böyle sorun yaşayan görmedim sende hangi kart varda bunu yaşadın

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Nasıl görmedin? Bir sürü kişi aynı hatayı alıyor. Örnek bir konu aşağıda. Hata ekranıda mevcut.

Battlefield 6 keeps crashing with “DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG” on RX 9070 XT + Ryzen 7 9800X3D : r/AMDHelp https://share.google/q14uN7bOfqCofbWre
Olay amd ile ilgili değil Windows ile alakalı bunun son güncellemesini yaptılar. Nvidia'da da düşük fps problemi mevcuttu sonra hotfixlediler. Nvidia'da da windowsa bağlı bir sürü problem vardı zaman içinde düzeltiyorlar. Elinizde stabil windows varsa sürüm kendini kanıtlayana kadar yeni sürüme geçmeyin.
1765624992834.webp

Aynı modeli kullanıyorum nitro plus tavsiye ederim. 5070 dengi 9070
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz önce kapadım bf6 hiçbir sıkıntı yaşamadım.
buradada yazanlar olmuştu 9070 xt de bazı sorunlar yaşanıyormuş youtube videolarındada gördm o yüzden tereddüt ettim yoksa almıştım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
buradada yazanlar olmuştu 9070 xt de bazı sorunlar yaşanıyormuş youtube videolarındada gördm o yüzden tereddüt ettim yoksa almıştım.
Hayırlı olsun hocam sonuçta üzmez ve tekrar satılabilirlik konusunda daha iyi Nvidia kesinlikle o açıdan yaklaşmak lazım :D

Geri