❌İndirim Bitti! Sapphire Nitro+ RX 9070XT 36299 TL

9070 xt ile 5070 arasında kararsız kalıyorum sizce hangisi?

Büyük zam öncesi son fiyatlar..
Aynen öyle hocam. Bir de amazondan 13k'ya 9700X çekmiştim, biraz önce incehesapta 20700e 9800X3D görünce dayanamadım 9700X'i iptal edip bunu da aldım. Cüzdanım ağlıyor ama ben mutluyum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat bandı aynı olsa da klasman olarak 9070XT bir üst segmentte kalıyor. 5070ti'la kafa kafaya gidiyor, tabi DLSS ve Framegen konusunda daha kötü. Ama her türlü 5070'ten daha iyi bir kart hocam.

Rtx 5070 alırdım ben sanırım, amdnin en yeni modellerini almak riskli olabiliyor driver açısından. Kendim sürekli amd kullanıyorum ama güncel kartları kullanmadım sadece alıp sattım

Rtx 5070 alırdım ben sanırım, amdnin en yeni modellerini almak riskli olabiliyor driver açısından. Kendim sürekli amd kullanıyorum ama güncel kartları kullanmadım sadece alıp sattım
Tam tersi en yeni modelleri stabilken 6000 ve öncesi riskli.

AMD saf güç olarak önde ama ben Nvidia alırdım. Saçma sapan siyah ekran ve crash yememek adına. Battlefield 6 oynayalım diyoruz sürekli oyundan atıyor siyah ekran yiyoruz. WHQL sürücüsü yüklü olmasına rağmen kafayı yiyebiliyorsun. 20-30 fps az alsaydımda Nvidia alsaydım dedirtiyor insana.

AMD saf güç olarak önde ama ben Nvidia alırdım. Saçma sapan siyah ekran ve crash yememek adına. Battlefield 6 oynayalım diyoruz sürekli oyundan atıyor siyah ekran yiyoruz. WHQL sürücüsü yüklü olmasına rağmen kafayı yiyebiliyorsun. 20-30 fps az alsaydımda Nvidia alsaydım dedirtiyor insana.
ekran kartı ne 9070 xt mi

BF6 genel olarak sıkıntılı amd kartlarda , mesela forza oyunlarında sürekli çöküyor nvidia kartlar böyle sorunlar yaşanabiliyor.

9070 XT'nin rakibi düz 5070 değil ki.

Bu kartın karşılığı 5070 Tİ ama ordada sorun fiyat farkı.

Burada mesela bu kart 36k iken bunun muhadili bir 5070 Tİ yi 46k ya alamazsın bile.

BF6 genel olarak sıkıntılı amd kartlarda , mesela forza oyunlarında sürekli çöküyor nvidia kartlar böyle sorunlar yaşanabiliyor.
BF6 da bir sıkıntı olduğu belli zaten son güncellemelerde bunu belirtmişler. Bir sürü insan hata alıyor. Ama forza konusuna katılmıyorum. Bende RTX4060 varken Forza 4-5 oyunlarını saatlerce oynadım bir kere bile siyah ekran almadım yada çevremde alan birini duymadım. Yazılım dlss vs. her konuda nvidia üstün AMD zaten işin o tarafını çözebilse bu fiyatlara satılmaz. Kas gücü olarak güçlü f/p olabilir ama sorun çıkartması bazen insanı çileden çıkarıyor. 4 kişi arkadaşlarla dcde oyundayız loot yapmışız çat siyah ekran oyundan düşüyorum. Gelde sövme.

Geri