quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,629
ekran güzel baya 120hz akıyor ses kalitesine bir şey diyemiycem çünkü kulaklıkla kullanıyorum geneldeekran ve ses kalitesi nasıl ?
ekran güzel baya 120hz akıyor ses kalitesine bir şey diyemiycem çünkü kulaklıkla kullanıyorum geneldeekran ve ses kalitesi nasıl ?
başka eksik gördüğün veya bi sorun var mı ?ekran güzel baya 120hz akıyor ses kalitesine bir şey diyemiycem çünkü kulaklıkla kullanıyorum genelde
şu ana kadar bi eksi görmedim bataryası en sevdiğim özelliği ama çok hızlı doluyor uzun gidiyorbaşka eksik gördüğün veya bi sorun var mı ?
birde redmi note 14 pro plus varmış sizce hangisi daha iyi seçim olur.şu ana kadar bi eksi görmedim bataryası en sevdiğim özelliği ama çok hızlı doluyor uzun gidiyor
o telefonu bilmiyorum valla bir şey diyemiycembirde redmi note 14 pro plus varmış sizce hangisi daha iyi seçim olur.
25 bin oldu bütçe şuanlik geçenekler.
yazılım ve yeni özellikleri önemsiyorsan a56 veya s24 25 fe veya s25 bak. s25 7 sene os 8 güvenlik alacak a56 ise 6 sene os 7 sene güvenlik.Aynen dediğiniz gibi ekran hoparlör oyunadığım oyunda mobil legends her türlü kasmadan oynatır diye düşünüyorum siz olsanıza hangi modeli alırdınız. Honorda 3 yıl muhabbeti var o nasıl olucak uzun yıllar gitsin istiyorum
Honor 400 ya da Samsung A56 biraz daha bütçe artarsa S24 FE.25 bin oldu bütçe şuanlik geçenekler.
honor 400
poco x7 pro
redmi note 14 pro plus
a56 nin kasa gövde oranı çok kötü duruyor videolarda canlıda nasıl olur bilememdeHonor 400 ya da Samsung A56 biraz daha bütçe artarsa S24 FE.