🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Kutudan sadece 8khz hyperpolling çıkıyor ve 8khz kullanılabiliyor, da v3 pro ile karıştırmış olabilirsiniz.
Doğrudur yanlış bilgi de vermek istemem tabi ama dediğiniz gibi bazı modellerde sadece dongle ile geliyor arkadaşın attığı viper v3 pro hyperpolling ile geliyor ise güzel

Muhtemelen değişen bisey olmaz. 2.4 ghzde bu durum normal. İstersen satın alıp deneyerek iade edebilirsin.
Bende de Vodafone fiber ZTE modem var hocam, eğer aynı ise kaliteli hocam. 5ghz de arada duvar yoksa wifi üstünden 600 mbps'e kadar rahat veriyor, duvar varsa stabil 300 400 verebiliyor.

Ben kapsama alanı artsın diye ax3000 router aldım hem wifi 6 hem dört anteni var. Biraz iyileşme oldu ama öyle çok da fark olmadı.

hafif stok girişi var ama fiyatlar eskisi gibi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1765780011350.webp

dedim ve bedava ram geldi ama çok çabuk gitti

peki bir menzil yükseltici kullansam ya da eski modemim keenetic'i o amaçla kullansam max ne kadar hız alabilirim?
Hocam 5 ghz + mesh sistemi kurabilirsin. 5 ghz 2.4 kadar iyi çekmez ama mesh ile çekim olayını halledersen sorunu çözersin.

Biz yeni eve geçtik ev biraz büyük modemi bir köşeye router'i diğer köşeye kurdum. Cihazları yakın olan modeme koydum. Şuan tek sorun ben evin içinde gezerken telefon az çekene takılı kalırsa performans düşüyor. O yüzden mesh daha mantıklı.

bende bir modem almak istiyorum türk telekomun kendi verdiği modem var kira ücreti de veriyorum fiber 100lük internet kasada wifi 7 desteği de var ama nasıl bişey almam lazım bilmiyorum

ilk kez kabul edilebilir monitör aldım
alırken bakmadım
ekranda kocman çizik patlak çıkarsa şaşırmam
kabul edilebilir monitör nedir:)

ama fiyat çok iyi ips fiyatına oled 240hz
gelince bilgilendiririm

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    186.2 KB · Hit: 119

Alıntıyı görüntüle

Bu tandem miydi
Tandem ve bende aldım aynı fiysttsn senin ss i görü

P hocam
ilk kez kabul edilebilir monitör aldım
alırken bakmadım
ekranda kocman çizik patlak çıkarsa şaşırmam
kabul edilebilir monitör nedir:)

ama fiyat çok iyi ips fiyatına oled 240hz
gelince bilgilendiririm
Hayırlı olsun dostlar ama unutmayın Amazon depo ürünleri 1 sene garantili.
Giga 3 sene yanma garantisi veriyor.
Sizin monitörünüz dahil olmayabilir bu duruma.
Ben depo ürünleri için 3 kere farklı müşteri hizmetlerine sordum.
Ürünlerin dist garantisi olmadığını 2.el statüsünde olduğunu ve 1 sene içinde üründe sorun olursa sadece para iadesi yapıldığını söylediler.
1 sene sonra falan satmak isterseniz garantisiz olacak cihazınız.
Gelince servisten bilgi alın.
Yoksa bende rog oled alacaktım ama bu sepeten vazgeçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,252
Üyeler
186,726
Son üye
MertCTR
Geri