❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Kimse yanlis anlamasın ama 35 sayfa boyunca bolca saçmalık var.

Telefon veya PC değil ki bu donanım bu kadar çok önemli olsun, bu bir tablet. Bu tablet, üst seviye oyun oynarım diyenin işine yarar. Başka da gereksiz masraf olur.

Ders calisma kısmında ise, önemli olan her zaman yazılım. Pdften kopyalama, resmi arama, kısayollar, çeviri, cart curt, kalem hassasiyeti vs vs vs..

Bu konuda da en iyisi Apple ve Samsung. Kalem hassasiyeti bile uygulamaya göre değişiyor .

Mesela ben de ideatab pro var papermatte. Bütün donanimi 10 numara, bu xiaomiden iyi olmasa bile kötü de degildir. Ama is not alma, ders çalışma kısmına geldi mi, Samsung'un yanına yaklasamaz malesef
İste 2-3 bin lira kazanılacak diye tum hepsi :hoba: bende tablet bakiyorum ama bu cidden daha fazla etmeyecek bir cihaz. hele 11t kullaniyorken xiaomi düşünmüyorum bile

Galiba tamamen bitti
Dün düştü en son amazona milisaniyesinde gitti, bot ile satın alıyorlar, başka açıklaması yok.

Sonunda alabildim şükür. Daha önce mi pad 6 vardı, hanım sahiplendi vermiyordu. İyi oldu.

Ekler

• 1000022815.webp
    1000022815.webp
    45.7 KB · Hit: 190
Son düzenleme:
Evet bugün stok geldi, az önce ama lanet Amazon her zaman çektiği karttan parayı çekemedi, iptale düştü.... Şansıma .....

Düştü hocam, 5 yıldır kullandığım içinde limit olan sanal karttan ödemeyi çekmemiş. Siparişi aldığına dair mailde geldi. Hiç bir uyarı yapmadan iptale düşmüş ödemeyi alamadım diye.
Ekimde ben leptop aldığımda aynısı yaptı 2 defa leptop kacirdim bu kendi iptali yüzünden

Ürünü az önce elime aldım fakat klavye veya koruma kılıfı vs..hiçbişey gelmedi sadece şarj aleti kablosu ve tablet var.Hyper 2 ile geldi güncelleme var ..kapalı kutu ilk ben açtım fakat tuhaf şekilde bi kutu var büyük ihtimal içinde kitapçık vs olması gerekiyordu ama bomboş içi..Sormak istediğiniz varsa sorun..Ürün pad 7 8/256

Ürünü az önce elime aldım fakat klavye veya koruma kılıfı vs..hiçbişey gelmedi sadece şarj aleti kablosu ve tablet var.Hyper 2 ile geldi güncelleme var ..kapalı kutu ilk ben açtım fakat tuhaf şekilde bi kutu var büyük ihtimal içinde kitapçık vs olması gerekiyordu ama bomboş içi..Sormak istediğiniz varsa sorun..Ürün pad 7 8/256
Bu paraya ne gelecek hocam başka. Kitapçık falan yok hatta kutunun içindeki bir kutu da boş. Bazı bölgelerde farklı içerikle geldiği için muhtemelen.

Yeniden indirim gelse Abdullah bir el atsa

Geri