MikeWill
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Birebir aynı ürün araştırabilirsiniz. Akakçe veya epey grafiklerine bakın yeterli.kral aynı ürün degil bu x870e sizin dediginiz ucuz olan x870 düz olanı farklı ürün
Birebir aynı ürün araştırabilirsiniz. Akakçe veya epey grafiklerine bakın yeterli.kral aynı ürün degil bu x870e sizin dediginiz ucuz olan x870 düz olanı farklı ürün
Kral aralarında ki farkları biliyor musun usb bağlantıları dışında neredeyse fark yok napıcan 20Gbpslik usb mi var type c ? ayrıca colorful gayet de bios güncellemesi yapıyor adamlar, altı üstü bir marka diye msin bindirmelerine okey diyemem kusura bakmakral sonra bios update nerde diye debelenir durursun garanti vs ilede ugraşırsın birisi msı digeri colorful birisi x870 düz bu x870e çipset farklı kulvarlar
vrmi boşver usb 4 daha önemli (!)Kral aralarında ki farkları biliyor musun usb bağlantıları dışında neredeyse fark yok napıcan 20Gbpslik usb mi var type c ? ayrıca colorful gayet de bios güncellemesi yapıyor adamlar, altı üstü bir marka diye msin bindirmelerine okey diyemem kusura bakma
farkları biliyorum kral sen merak etme corolful da ürün almam alana laf etmem isteyne alır istemeyen almaz ürün ortada taksit avatajı ortada vade farksız 6-9 gidipte farklı ürün kovalamaya gerek yokKral aralarında ki farkları biliyor musun usb bağlantıları dışında neredeyse fark yok napıcan 20Gbpslik usb mi var type c ? ayrıca colorful gayet de bios güncellemesi yapıyor adamlar, altı üstü bir marka diye msin bindirmelerine okey diyemem kusura bakma
indirim yok ki bundafarkları biliyorum kral sen merak etme corolful da ürün almam alana laf etmem isteyne alır istemeyen almaz ürün ortada taksit avatajı ortada vade farksız 6-9 gidipte farklı ürün kovalamaya gerek yok
Kanka hayırdır msi tarafından mı fonlandın naptınfarkları biliyorum kral sen merak etme corolful da ürün almam alana laf etmem isteyne alır istemeyen almaz ürün ortada taksit avatajı ortada vade farksız 6-9 gidipte farklı ürün kovalamaya gerek yok
az önce b850 tomahawk önerdim 9800x3d ve 9070 xt için yani oyun için onun yerine x870 giriş modelini önerdi asus yerineKanka hayırdır msi tarafından mı fonlandın naptıniyi forumlar uzatamya gerek yok.
Şu maxsunun bir anakartı var b850m pro terminator var onu bayadır araştırıyorum nasıl senceaz önce b850 tomahawk önerdim 9800x3d ve 9070 xt için yani oyun için onun yerine x870 giriş modelini önerdi asus yerine
hiç duymadım yaŞu maxsunun bir anakartı var b850m pro terminator var onu bayadır araştırıyorum nasıl sence
bende a620 var asus prime da değiştirmem lazım apo reis de indirim hiç atmadı anakartta, gskill triendz 64gb ram var anakart geç açıyor makineyi deliricem o yüzden bakınıyorum anakarthiç duymadım ya
bu seviyede kuracak olsam gider crosshair ya da 870e-e falan alırım ya da carbonGüzel anakart üst düzey sistem kuruyorsan düz x870 yerine x870-e daha mantıklı usb 4 olsun bellek frekansındaki faz sayısındaki artışlar olsun aradaki farka değer ne gerek var diyenler var düz x-870 alırım diyenler var bu seviyede sistem kuran birisi aradaki o kırpıpmış farkı aramaz msı sağlam markadır ilk am5 anakartımda her ne kadar sorun yaşamış olsamda güzel markadır sağlam anakartları