9070 XT EKRAN KARTLI PC ÖNERİSİ

İnsanlar neden 4:3 oynuyor fikrin var mı merak ettim . niye 4k oynamıyorlar rekabetçi oyunları ?
Cs2 ve r6s dışındaki oyunlarda 4:3 kullanan az. 4k monitörüm ve yeterli sistemim varken valoyu neden 1080p oynayim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam sistem tavsiyesi istemiş yapılan tartışmaya bak.
Koyun çok maalesef

La oğlum ne tartışma yapmışsınız gerek yok herkes parasına göre alır ben şuan için kafamda belirleyip yıl başından sonra alacam pahalansa da alacam ucuzlasada mesele bütçe meselesi 8 gb alan adamda ona göre oyun oynasın , talep varsa adam üretip satiyo demektir
Zenginin parası yine bizim ceneyi yormuş adamın videolar güzel bu arada ama o videoyu izlemedim şuan monitor videosunu izliyorum mantıklı gibi adam ama illa haksız olduğu yada katilmadigjm şeyler olabilir ,

Hocam 32 Ram olan ilk sistem iyi gibi sizce hangisi bu attıklarınızdan ve 750 w yeterli olur muu

La oğlum ne tartışma yapmışsınız gerek yok herkes parasına göre alır ben şuan için kafamda belirleyip yıl başından sonra alacam pahalansa da alacam ucuzlasada mesele bütçe meselesi 8 gb alan adamda ona göre oyun oynasın , talep varsa adam üretip satiyo demektir
Zenginin parası yine bizim ceneyi yormuş adamın videolar güzel bu arada ama o videoyu izlemedim şuan monitor videosunu izliyorum mantıklı gibi adam ama illa haksız olduğu yada katilmadigjm şeyler olabilir ,

Hocam 32 Ram olan ilk sistem iyi gibi sizce hangisi bu attıklarınızdan ve 750 w yeterli olur muu
Hocam hazırlanan sistemlerde PSU'nun sisteme yetmeme gibi bir durumu olmuyor.Ben hepsini bir inceleyip sana geri dönüş yapacağım.

hocam belirttiğiniz ekran kartı ile 7800X 3D yi kombin yaptım muazzam tavsiye ederim her cuma gaming gecesinde 13500-14000 arasına alabilirsiniz işlemciyi incehesaptan.

bu hocamızın attığı sistem gayet FP şuan gerek ram gerek kart gerek işlemci ilerleyen seviyelerde psu değişimi yaparsınız hocam.

Birinci sistem diğer sistemlere kıyasla çok daha iyi.

Valla ocak 15 ilk maaşım yatacak şuan aklıma yattı sistem 3 5 k üstüne koysada alırım gibi daha erken alma imkanım olursada alicam sanırım şimdi taksiti varmi ona Bi bakayım sağ olun dostlar

Tek tek toplamaya korkuyorum biraz ya onu yapabilir miyim bilmiyorum

Geri