İnsanlar neden 4:3 oynuyor fikrin var mı merak ettim . niye 4k oynamıyorlar rekabetçi oyunları ?Denemek için 2k kullandım sonra 1920 1440 geçtim vramde bir fark olmadı. 2knın 4:3 olanı gibi .
İnsanlar neden 4:3 oynuyor fikrin var mı merak ettim . niye 4k oynamıyorlar rekabetçi oyunları ?Denemek için 2k kullandım sonra 1920 1440 geçtim vramde bir fark olmadı. 2knın 4:3 olanı gibi .
Cs2 ve r6s dışındaki oyunlarda 4:3 kullanan az. 4k monitörüm ve yeterli sistemim varken valoyu neden 1080p oynayim?İnsanlar neden 4:3 oynuyor fikrin var mı merak ettim . niye 4k oynamıyorlar rekabetçi oyunları ?
Koyun çok maalesefAdam sistem tavsiyesi istemiş yapılan tartışmaya bak.
neyse tartışmaya gerek kalmadı , tartışacak kişinin sunduğu argümanCs2 ve r6s dışındaki oyunlarda 4:3 kullanan az. 4k monitörüm ve yeterli sistemim varken valoyu neden 1080p oynayim?
Hocam 32 Ram olan ilk sistem iyi gibi sizce hangisi bu attıklarınızdan ve 750 w yeterli olur muu![]()
PC HOCASI-GG15 / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG15 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 7800X3D ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
Sinerji Rabadon PowerColor Radeon RX9070XT Reaper 16GB Ryzen 7 7800X3D 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Rabadon PowerColor Radeon RX9070XT Reaper 16GB Ryzen 7 7800X3D 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
![]()
Sinerji Azkaban Sapphire Radeon RX9070XT Pulse Gaming 16GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Azkaban Sapphire Radeon RX9070XT Pulse Gaming 16GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam hazırlanan sistemlerde PSU'nun sisteme yetmeme gibi bir durumu olmuyor.Ben hepsini bir inceleyip sana geri dönüş yapacağım.La oğlum ne tartışma yapmışsınız gerek yok herkes parasına göre alır ben şuan için kafamda belirleyip yıl başından sonra alacam pahalansa da alacam ucuzlasada mesele bütçe meselesi 8 gb alan adamda ona göre oyun oynasın , talep varsa adam üretip satiyo demektir
Zenginin parası yine bizim ceneyi yormuş adamın videolar güzel bu arada ama o videoyu izlemedim şuan monitor videosunu izliyorum mantıklı gibi adam ama illa haksız olduğu yada katilmadigjm şeyler olabilir ,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 32 Ram olan ilk sistem iyi gibi sizce hangisi bu attıklarınızdan ve 750 w yeterli olur muu
bu hocamızın attığı sistem gayet FP şuan gerek ram gerek kart gerek işlemci ilerleyen seviyelerde psu değişimi yaparsınız hocam.La oğlum ne tartışma yapmışsınız gerek yok herkes parasına göre alır ben şuan için kafamda belirleyip yıl başından sonra alacam pahalansa da alacam ucuzlasada mesele bütçe meselesi 8 gb alan adamda ona göre oyun oynasın , talep varsa adam üretip satiyo demektir
Zenginin parası yine bizim ceneyi yormuş adamın videolar güzel bu arada ama o videoyu izlemedim şuan monitor videosunu izliyorum mantıklı gibi adam ama illa haksız olduğu yada katilmadigjm şeyler olabilir ,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 32 Ram olan ilk sistem iyi gibi sizce hangisi bu attıklarınızdan ve 750 w yeterli olur muu
Bide bu ay kartta okadar limit yok bidahaki ayagaming gecesin de gelmeyen ürünleri alabilrisiniz mesela kasa ve psu yu şimdiden şipariş edebilirsiniz çünkü gaming gecesinde koymuyorlar kasa ve psu