S25 ve Fiyatı Hakkında

abdulkadir1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Bütçe
45000
Merhaba iyi günler aslında bu konuyu açma sebebim bir fikir sahibi olmak. Ben telefon almak istiyorum bütçe 40-50 arası ve aklımdaki telefon samsung s25 bu telefonu kullanan varsa öncelikle fikrini almak isterim diğer bir husus ise ben bu telefonu kasım aylarının sonunda doğru 42 bin tl gibi bir fiyatlara gördüm fakat şu an güncel fiyatı 256gb'nın 45-47 arası değişiyor. Bu fiyatlara alayım mı yoksa bir indirim vs. gelme durumu olur mu ona göre almayı düşünüyorum ekstradan 3 4 bin vermeyim eğer indirim vs gelebilecekse ?

Yıl sonu geliyor, ben olsam alırım. Yılbaşından sonra elektronik ürünlere de zam geleceği fikrindeyim.

Merhaba iyi günler aslında bu konuyu açma sebebim bir fikir sahibi olmak. Ben telefon almak istiyorum bütçe 40-50 arası ve aklımdaki telefon samsung s25 bu telefonu kullanan varsa öncelikle fikrini almak isterim diğer bir husus ise ben bu telefonu kasım aylarının sonunda doğru 42 bin tl gibi bir fiyatlara gördüm fakat şu an güncel fiyatı 256gb'nın 45-47 arası değişiyor. Bu fiyatlara alayım mı yoksa bir indirim vs. gelme durumu olur mu ona göre almayı düşünüyorum ekstradan 3 4 bin vermeyim eğer indirim vs gelebilecekse ?
ekosistem önemliyse samsung tablet falan kullanacaksan kesin al
s26da exynos 2600 olacak, snapdragondan iyi olma ihtimali var ama riske atmaya değmez.
kamerayı yükseltselerdi s26 bekle derdim
bence s25 alınabilir, piyasa belli olmaz ram krizi falan var

Yani aslında çok telefonla uğraşan oynayan bir insan değilim telefonum eskidi iphone se2020 kullanıyorum 6 sene olcak yeterince işimi gördü kompakt bir telefon almak istiyorum çok yüksek fiyatlara çıkıp iphone pro serisini almak istemiyorum orta segmentte de düz iphone kullanmak istemiyorum. S25 o yüzden hem sade hem de işimi görür diye düşünmekteyim ama problem işte geçen ay 42-43 bin tl aralığını gördüm şimdi 46 bin tl civarlarında yıl başı geliyor indirim olabilir ama olmayabilir de o yüzden kararsız kaldım. Aslında 2 3 bin fazla vermek benim için problem deil lakin o 2-3 bine sarj aleti kılıf ve ekran koruyucu almak varken ekstradan onlara da harcamak çok mantıklı gelmiyor

yeni yıla girmeden al direkt zam gelirse üzer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,989
Üyeler
187,428
Son üye
Dracula1937
Geri