2k Monitör tavsiyenize ihtiyacım var

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar öncelikle merhaba ,

Geçen sene ekim ayında böyle bir sistem topladım boş zamanlarımda vakit geçirmek için çok önceden de msi (full hd) 27 inç bir monitör almıştım sistemi toplarkende hiç 2k veya 4k monitör isteğim olmadı ama şuan bir monitör almak istiyorum zannedersem 4k zaten oynatmaz bu sistemim sizce 2k monitörü destekler mi değerli yorumlarınızı bekliyorum..

EKRAN KARTI:

MSİ NVDİA RTX 4060 Tİ 16 GB

İŞLEMCİ:

AMD RYZEN 5 7600

RAM:

32 GB 5700 MHZ

SSD:

500 GB

HARDDİSK:

2 TB

SIVI SOĞUTUCU:

COOLER MASTER 240 MM

GÜÇ KAYNAĞI:

650 WATT 80 PLUS GOLD

Geçen sene ekim ayında böyle bir sistem topladım boş zamanlarımda vakit geçirmek için çok önceden de msi (full hd) 27 inç bir monitör almıştım sistemi toplarkende hiç 2k veya 4k monitör isteğim olmadı ama şuan bir monitör almak istiyorum zannedersem 4k zaten oynatmaz bu sistemim sizce 2k monitörü destekler mi değerli yorumlarınızı bekliyorum..

EKRAN KARTI:

İŞLEMCİ:

AMD RYZEN 5 7600

RAM:

32 GB 5700 MHZ

SSD:

500 GB

HARDDİSK:

2 TB

SIVI SOĞUTUCU:

COOLER MASTER 240 MM

GÜÇ KAYNAĞI:

650 WATT 80 PLUS
Oynatır bir çok oyunu orta yüksekte ama maks grafik takıntınız varsa önermem

EKRAN KARTI:

İŞLEMCİ:

AMD RYZEN 5 7600

RAM:

32 GB 5700 MHZ

SSD:

500 GB

HARDDİSK:

2 TB

SIVI SOĞUTUCU:

COOLER MASTER 240 MM

GÜÇ KAYNAĞI:

650 WATT 80 PLUS GOLD
Samsung G65B 2K monitörüm vardı hocam şimdi 4K monitör aldım ama 2K monitörü kullanırken çok memnundum fiyatı da iyi öneririm.

Ben samsung g65b alacam kesin kararım Bi bak istersen sende
Bu sistem kaldırır mı peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung G65B 2K monitörüm vardı hocam şimdi 4K monitör aldım ama 2K monitörü kullanırken çok memnundum fiyatı da iyi öneririm.

Oynatır bir çok oyunu orta yüksekte ama maks grafik takıntınız varsa önermem
Zaten ets 2 mafia cyberpunk gta 5 fifa 25 vs oynayacağım yüksekte oynatsa yeter

Kanka imzamdaki sisteme sahibim güncelde 2k g65b monitörümde TLOU2 oyununda ultra ayarlarda 70-80, yüksek ayarlarda ise 100-110 fps alıyorum zaten oyun 60 fps sabit oyun o yüzden rahatlıkla 2k monitör alabilirsin oyunların birçoğunu en kötü yüksek ayarlarda oynatıyor. Sadece bazı oyunları ultra seviyesinde oynayamayabilirsin o kadar (kasar yani).

Zaten ets 2 mafia cyberpunk gta 5 fifa 25 vs oynayacağım yüksekte oynatsa yeter
Kaldırır hocam

EKRAN KARTI:

İŞLEMCİ:

AMD RYZEN 5 7600

RAM:

32 GB 5700 MHZ

SSD:

500 GB

HARDDİSK:

2 TB

SIVI SOĞUTUCU:

COOLER MASTER 240 MM

GÜÇ KAYNAĞI:

650 WATT 80 PLUS GOLD

burada herkes bu monitorden bahsediyor ama bazı yerlerde yorumlarda pu4nı fazla yok
Evet çünkü araştırma yapma zekasına ve enerjisine sahip olmayan insanlar fabrikasyon hatalarına istinaden ürün özelinde puanlama yapıyorlar ve bir anda "bu monitör kronik" algısı oluşturuyorlar sebebi bu. Ben de çok şüpheli bir şekilde yaklaştım anında iade etmeye hazır bir mentalle satın alım yaptım iyi ki almışım iyi ki önermişler gerçekten 10/10 bir monitör eksiği yok resmen. Tüm testleri de gerçekleştirdim alır almaz hiçbir sorunla karşılaşmadım. Herkesin kendi parası, kendi seçimi. İsteyen 2 katı para ödeyip yorumlara istinaden yarısı kalitesinde monitör de alabilir ben saygı duyarım bunlar benim fikirlerim.

Kanka imzamdaki sisteme sahibim güncelde 2k g65b monitörümde TLOU2 oyununda ultra ayarlarda 70-80, yüksek ayarlarda ise 100-110 fps alıyorum zaten oyun 60 fps sabit oyun o yüzden rahatlıkla 2k monitör alabilirsin oyunların birçoğunu en kötü yüksek ayarlarda oynatıyor. Sadece bazı oyunları ultra seviyesinde oynayamayabilirsin o kadar (kasar yani).
Senin sistemi göremiyorum kanka nerden bakacağım

Senin sistemi göremiyorum kanka nerden bakacağım
MSI Pro B650M-A 6400mhz(OC) & AMD Ryzen 5 7600 38MB & Palit GeForce RTX 4060 Ti 16GB & MLD 1TB 7000MB-4700MB & Corsair 32GB (2x16) RGB 6000mhz & Corsair H150 RGB 360mm Sıvı Soğutucu & DeepCool CC560 V2 700W 80+ & Samsung Odyssey G65B & AOC 24G2ZE
Sistem bu kanka çok benzer sistemler ikimizinki o yüzden alabilirsin gönül rahatlığıyla.

Geri