❌İndirim Bitti! ASUS A21 PLUS BEYAZ MICRO ATX KASA 2880 TL

KARDEŞ TOZ FİLTRESİ YOK KASAYI KULLANDIM İDDİA EDİYORSUN HALA ADAMIN YUKARDA SÖYLEDİĞİ ŞEY MESH PANEL KASANIN KENDİ ÖN MALZEMESİ. O DA OLMASA DİREKT FAN MI KOYACAK ADAM FİLTRE DEDİĞİN HARİCİ BİR ŞEY MESH PANELLE FAN ARASINDA OLUR. AYRICA ADAM DEMİŞ DEDİĞİN ŞEY ÇOK TOZLANIR DİYOR İŞTE TOZ FİLTRESİ OLSA TOZLANMAZDI DEĞİL Mİ BİRAZCIK KAFAMIZI KULLANALIM

Ev çok tozluysa her türlü kasa tozlanıyor, tek çözüm ayda bir tozunu almak. Benim en büyük sorunlarımdan biri bu, sıfır ekran kartı 1-2 yıllık gibi tozlanıyor.

Ev çok tozluysa her türlü kasa tozlanıyor, tek çözüm ayda bir tozunu almak. Benim en büyük sorunlarımdan biri bu, sıfır ekran kartı 1-2 yıllık gibi tozlanıyor.
kardeşim mesele tozlanması değil anlatmak istediğim bu kasanın ön panelindeki delikler büyük ve toz filtresi de yok diğer kasalar 6 ayda tozlanıyorsa bu 3 ayda tozlanır onu demek istiyorum. kasanın dezavantajı olarak söylüyorum alan ona göre alsın diye. yoksa güzel kasa dedim zaten

kardeşim mesele tozlanması değil anlatmak istediğim bu kasanın ön panelindeki delikler büyük ve toz filtresi de yok diğer kasalar 6 ayda tozlanıyorsa bu 3 ayda tozlanır onu demek istiyorum. kasanın dezavantajı olarak söylüyorum alan ona göre alsın diye. yoksa güzel kasa dedim zaten
Dostum ikisi de toz filtresi anlamadığın kısım bu. Birisi ince tozları diğeri kaba kozları filtreler. İkisi de toz için tasarlanmış ürünler. O mıknatıslı şeyi çıkarsan ne olur bi düşün öyle karar ver. Mesela benim de kasam mesh ama asustaki gibi mıknatıslı toz filtresi bile yok.

Dostum ikisi de toz filtresi anlamadığın kısım bu. Birisi ince tozları diğeri kaba kozları filtreler. İkisi de toz için tasarlanmış ürünler.
tamam dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ikisi de toz filtresi anlamadığın kısım bu. Birisi ince tozları diğeri kaba kozları filtreler. İkisi de toz için tasarlanmış ürünler. O mıknatıslı şeyi çıkarsan ne olur bi düşün öyle karar ver. Mesela benim de kasam mesh ama asustaki gibi mıknatıslı toz filtresi bile yok.
mesh filtreleme için değil havalandırma içindir. ama neyse anlayacak gibi değilsin sen bildiğin gibi devam et

tamam dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesh filtreleme için değil havalandırma içindir. ama neyse anlayacak gibi değilsin sen bildiğin gibi devam et
İşte sana onu anlatmaya çalışıyorum mesh havalandırmayla alakalı diye filtreleme değil. İki mesaj öncesini okursan görürsün. Sen çıkarılabilir mıknatıslı petek tasarımına (toz için üretilir) mesh diyorsun

İşte sana onu anlatmaya çalışıyorum mesh havalandırmayla alakalı diye filtreleme değil. İki mesaj öncesini okursan görürsün. Sen çıkarılabilir mıknatıslı petek tasarımına (toz için üretilir) mesh diyorsun
kanka sen şaka gibi bir şeysin sabır sınıyorsun iyi günler sana

• Hahaha
Reaksiyonlar: S4N0

Mesh'te toz topluyor, filtre kadar başarılı değil sadece. Filtre tozu %70 yakalıyorsa Mesh %20 falan. Aslında teknik olarak ikisi de aynı şeyler, fark deliklerin büyüklükleri ve materyalleri. Mesh metalken filtreler genelde plastik oluyor. Sineklik telinden fanlar için 3d yazıcıyla filtre yapıyorlar benimde kafamda var öyle bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,221
Üyeler
189,048
Son üye
Serhat Sarıkaya
Geri