Bana bir tık fazla geldi iphone 15 pro 650 devir %88Merhabalar, mayıs ayından bu yana kullandığım Iphone 15 telefonumun pil gücü aralık başında 98'di. Şimdi 205. devirde, pil sağlığım 95'e kadar düştü. Sizce bu normal mi?
Selam, ben de hep öyle kullanıyorum. Oyun oynamam, şarja takarken ellemem. Yirmi seksen bandına uyum sağlıyorum. Ancak merak ettiğim şey şu; Sizin de şarjınız aşırı hızlı şarj ediyor ve şarjdayken telefonunuz ısınıyor mu?Normal. Apple 1000 devirde %80 şarj ömrü sunuyor zaten. Sende 200 devirde %5 yemişsin.
İphone 16 pro max, 260 devir %96 benim. Tabii modelden modele ve kullanımdan kullanıma farkeder. Ben hiç oyun oynamam ve şarja taktığımda da telefonu elime almam. Daima %20 - %80 şarj bandında kullanırım.
Selam, ben de hep öyle kullanıyorum. Oyun oynamam, şarja takarken ellemem. Yirmi seksen bandına uyum sağlıyorum. Ancak merak ettiğim şey şu; Sizin de şarjınız aşırı hızlı şarj ediyor ve şarjdayken telefonunuz ısınıyor mu?
benim de adaptörüm 20w ancak kablom 60 w. Bana kablonun watt değerinin önemli olmadığı, önemli olanın adaptör olduğu söylendi. Sanırım kablomdan dolayı ısınıyor, aşırı hızlı şarj oluyor telefon. 10 Dakikada yüzde yirmiyse 50 oluyor.Ben 20w ile şarj ettiğim için herhangi bir ısınma vs. sorun yaşamıyorum.
benim de adaptörüm 20w ancak kablom 60 w. Bana kablonun watt değerinin önemli olmadığı, önemli olanın adaptör olduğu söylendi. Sanırım kablomdan dolayı ısınıyor, aşırı hızlı şarj oluyor telefon. 10 Dakikada yüzde yirmiyse 50 oluyor.
Rica etsem bana kablonu dm ya da buradan gönderir misin? Kablonu merak ettim. Ben de alayım. Kablonun watt'ı önemli mi?Benim %20'den %80'e 47 dakikada falan dolduruyor.
Rica etsem bana kablonu dm ya da buradan gönderir misin? Kablonu merak ettim. Ben de alayım. Kablonun watt'ı önemli mi?
Link bırakabilirsen süper olur. Ben bulamadım.Valla bilmiyorum ama apple'nin sitesinden orjinal 20w kablo almıştım ben onu kullanıyorum.