🔥İndirim ASUS ROG-STRIX-1000G Güç Kaynağı Aura 80+ Gold 1000W Modüler 7990TL Dip Fiyat

Bende oyle biliyorum.En kötü globale göndeririz bir problem olursa
bu penta kadar aşağılık bi firma görmedim. psu dan ben de aldım. inşallah global yardımcı olur öyle bir durumda. daha önce benim pro x2 fare ful gitmişti bozulmuştu bataryası, logitech le görüşmüştüm mağazaya götür değiştirilmesi gerekiyor sıfırıyla dediler hatta ticket numarasıyla birlikte ver dediler verdim ben de tamir edip göndermişler değiştirilmesi gerektiği halde 8-9 ay oldu şimdi yine bataryada stabilite sorunu var çabuk bitiyor falan şu an penta tamir ettiği için izinsiz logitech yardım edemiyor daha önce değiştirilmesi gerektiği için ve şimdi tekrar penta ya götürsem yine yalandan tamir edip verecekler bi de 10-15 gün bekletecekler, daha o da şüpheli belki onu bile yapmayacaklar. ayrıca asusun üst model bi monitörüyle de sıkıntı olmuştu baya bi 1-1,5 ay beklettiler ve stok olmadığı için o kadar sürenin sonunda üst modele fark ödeyip almıştım. olabildiğince uzak durmak lazım o rezil firmadan.

bu penta kadar aşağılık bi firma görmedim. psu dan ben de aldım. inşallah global yardımcı olur öyle bir durumda. daha önce benim pro x2 fare ful gitmişti bozulmuştu bataryası, logitech le görüşmüştüm mağazaya götür değiştirilmesi gerekiyor sıfırıyla dediler hatta ticket numarasıyla birlikte ver dediler verdim ben de tamir edip göndermişler değiştirilmesi gerektiği halde 8-9 ay oldu şimdi yine bataryada stabilite sorunu var çabuk bitiyor falan şu an penta tamir ettiği için izinsiz logitech yardım edemiyor daha önce değiştirilmesi gerektiği için ve şimdi tekrar penta ya götürsem yine yalandan tamir edip verecekler bi de 10-15 gün bekletecekler, daha o da şüpheli belki onu bile yapmayacaklar. ayrıca asusun üst model bi monitörüyle de sıkıntı olmuştu baya bi 1-1,5 ay beklettiler ve stok olmadığı için o kadar sürenin sonunda üst modele fark ödeyip almıştım. olabildiğince uzak durmak lazım o rezil firmadan.
Penta'dan uzak durmak biraz zor. https://www.penta.com.tr/markalarimiz . Benim bozulan corsair rami 2 günde değiştirmişlerdi geçen sene.

Penta'dan uzak durmak biraz zor. https://www.penta.com.tr/markalarimiz . Benim bozulan corsair rami 2 günde değiştirmişlerdi geçen sene.
aynen hepsi bunlarda markaların. siz şanslıymışsınız hocam o zaman dediğim gibi markanın kendisi sıfırıyla değiştirelecek dediği halde tamir ediyor ve daha sonra tekrar cihaz sıkıntı çıkardığında markanın kendisi tamir edildiği için garantisinin geçersiz olduğunu söylüyor. adamlar kendi kafasına göre değiştirilmesi gerektiğini bildikleri halde benim global garantimi yakıyor tamamen. zaten demek ki sizinki tamir edilemez bi şeymiş onlara göre ki değiştirmişler. düşün işte hocam bozuluyor senin ram corsair diyorki aldığın yere git sıfırıyla değiştirilmesi gerekiyor, ama aldığın yer tamir edip geri veriyor ve senin global garantini yakıyor. sen ne düşünürdün?

aynen hepsi bunlarda markaların. siz şanslıymışsınız hocam o zaman dediğim gibi markanın kendisi sıfırıyla değiştirelecek dediği halde tamir ediyor ve daha sonra tekrar cihaz sıkıntı çıkardığında markanın kendisi tamir edildiği için garantisinin geçersiz olduğunu söylüyor. adamlar kendi kafasına göre değiştirilmesi gerektiğini bildikleri halde benim global garantimi yakıyor tamamen.
Hocam Tüketici Hakem Heyetine verseydiniz iyi olurdu bence sizi haklı görürlerdi değişimi yapmak zorunda kalılardı.

Hocam Tüketici Hakem Heyetine verseydiniz iyi olurdu bence sizi haklı görürlerdi değişimi yapmak zorunda kalılardı.
işte hocam ben de düşündüm de adamlar diyecek ki biz tamir ettik ama benim global garantimi yaktınız demem bi şey ifade edeceğini zannetmiyorum. tamir ettik zaten deyip çıkarlar gibi geliyor işin içinden. logitechin sıfırıyla değiştirilmesi gerektiğini yazdığı hatta değiştirmezlerse getir biz değiştireceğiz yazdığı e postalar duruyor ama bilmiyorum. garantisi de 2 ay kaldı. bi şeyler yapabilir miyim sence?

Pentadan zamanında memnun kaldım diye hatırlıyorum fakat bu şans işi ya.Bu psu ile de sorun yaşamam inşallah da.

Geri