Bilgisayardan gelen cızz sesi

cansux

80+
Reaksiyon skoru
148
Merhaba, sıvı soğutma değiştirdim MSİ Mag A13 360. Önceden böyle bir ses yoktu yeni modeli taktıktan sonra başladı . Bazı kullanıcılar sesin bu sıvı soğutmadan geldiğini söylüyor ama emin de olamadım.

Rdr 2 testimden örnek vereyim:

Cızz sesi oyun tam performansta iken var fakat esc bastığım anda ses kesiliyor. Tekrar esc bastığımda ise devam ediyor. 60 fps sabitleyince ses azalmakta, esc basınca ise yine tamamen durmakta.

Bu durum bana ekran kartından da gelebileceğini düşündürdü, fakat sıvı soğutma değiştirdikten sonra başlaması da sıvı soğutmadan mı acaba dedirtiyor. Düşünceleriniz neler?

Ekran kartım: ASUS TUF 9070XT

Hocam sadece işlemciye yük bindiren bir programla dene ses gelirse soğutucudandır gelmezse ekran kartı.

Hocam yazıyla ses tarif etmek yerine video paylaşsanız da biz de doğru çıkarım yapsak.

Furmark gibi bişey yapın ozaman belli olur
Yaptım ses yok. Occt ile sadece işlemci testi yaptım %100 yük yine ses yok. Furmark ile ekran kartı testi yaptım ses yine gelmedi. Sadece oyunda geliyor esc basınca oyunu kapatınca falanda anında kesiliyor. Ekran kartından olduğuna emin gibiyim ama sadece sıvı soğutma ile aynı ana denk gelmesi biraz garip oldu benim için.

İlginc bi durum ama içiniz rahat etmezse sıvı soğutucuyla ekran kartını değiştirin incehesaptan

Yaptım ses yok. Occt ile sadece işlemci testi yaptım %100 yük yine ses yok. Furmark ile ekran kartı testi yaptım ses yine gelmedi. Sadece oyunda geliyor esc basınca oyunu kapatınca falanda anında kesiliyor. Ekran kartından olduğuna emin gibiyim ama sadece sıvı soğutma ile aynı ana denk gelmesi biraz garip oldu benim için.
Monitör ayarlarıyla ilgili olma ihtimali var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece oyunda çalışan teknolojiler mesela

Sadece oyunda çalışan teknolojiler mesela
Ek olarak oyunlar hdd'de mi bulunuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri