Cyberpunk akıcı oynayamıyorum

Monitörün tazeleme hızın 60'a düşür, şu ayarların hepsini de kapat.Alıntıyı görüntüle
Şuan kendi kendine düzeldi gibi, fsr 4 kalite modu her şey en yüksek kare oluşturma pt, rt kapalı 100 üstü alıyorum genel olarak ama PT açınca 47 falan oluyor fps izlediğim videolarda böyle değil.

Şuan kendi kendine düzeldi gibi, fsr 4 kalite modu her şey en yüksek kare oluşturma pt, rt kapalı 100 üstü alıyorum genel olarak ama PT açınca 47 falan oluyor fps izlediğim videolarda böyle değil.
5070ti bile PT açınca 60 fps altına iniyor hangi videoları izlediniz bilmiyorum ama PT zaten benchmarklar için açınca kartları yamultsun diye optimize etmeden oyunlara eklenen bir özellik.

akıcı hissetmemenizin sebebi monitörünüz vereceği Hz ile FPS aynı oranda olmadığından kaynaklıdır. eğer dikey senkronizasyon açarsanız veya monitörünüzde Gsync, Freesync gibi ayarlar varsa açın. Hz ile fps sürekli aynı oranda oynicaktır. az da olsa akıcılık yaratacaktır. Eğer FPS olarak şikayet ediyorsanız ya donanımsal olarak yada yazılımsal olarak sıkıntı oluyor olabilir.

5070ti bile PT açınca 60 fps altına iniyor hangi videoları izlediniz bilmiyorum ama PT zaten benchmarklar için açınca kartları yamultsun diye optimize etmeden oyunlara eklenen bir özellik.
Ben 5070 ile oynuyorum path tracingle kasmıyor frame gen açınca gayet de akıcı. Amd ekran kartları optimize değil path tracing konusunda genelleme yapmayın.

Ben 5070 ile oynuyorum path tracingle kasmıyor frame gen açınca gayet de akıcı. Amd ekran kartları optimize değil path tracing konusunda genelleme yapmayın.
Videoda benhcmark var 2k çözünürlük DLSS kalitede 70ti bile 60 fps altına iniyor FG ile kaça çıktığı önemli değil FG akıcılık sağlamaz.

Amd optimize değili umarım deneyimlemiş biri olarak sölemişsinizdir. çünkü AMD nin %0.1 fps leri genelde nvidiadan daha performanslı oluyor. düz avg fps ile optimize kart olmuyor.

m4 macbook air ile 40 50 fps high 1080p oynuyorum abi
dlss falan açıksa onları kapatmayı dene vsync açık olsun

Amd optimize değili umarım deneyimlemiş biri olarak sölemişsinizdir. çünkü AMD nin %0.1 fps leri genelde nvidiadan daha performanslı oluyor. düz avg fps ile optimize kart olmuyor.
RX5700XT almıştım itopyadan yeni çıktığında. İlk gün yeşil mavi ekran hatası yedim, 2. gün klavyemi bozdu ekran kartı (başka ekran kartı taktığımda aynı klavye aynı sistemde çalışıyordu). Gidip razer klavye aldım harbi para harcayıp onu komple bozdu hiç bir pcde çalışmıyordu zor bela iade ettim. Yırtılma probleminden hiç bahsetmiyorum bile oyunlardaki. Hiç yazan fps akıcılığında oyun oynatmıyordu ayrıca. Satmadım bile alacak kişiye yazık diye direk çöpe attım kartı 2060 aldım zamanında.

Arkadaş ray tracing kapalı zaten diyor 70 fps olmasına rağmen akıcı olma sebebi ekran kartından başka bir şey olamaz belli ki input lag problemi yaşıyor ama amdnin anti lagi bozuk olduğundan fsr frame gen ile adam gibi oyun oynatmıyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da her zamanki gibi driver bug'ı olmuştur klasik.
1000007208.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,833
Üyeler
187,408
Son üye
Furkanzz27
Geri