🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 6.410,00TL

12.150 TL satiyolar ben nükleer santral sogutmucam ama kendileri nükleer santral soğutucak saniyolar satıcılarin 😂
:D https://www.jumbum.com.tr/cpu-sivi-sogutma/PH-GO420D30-DBK02?sort=p.price&order=DESC

bunlar işini görür bence fazlasıyla hemde ucuz türkiye piyasasında

Lian Li Hydroshift II LCD-S (güzel duruyor hortum yok gibi braket,pompa sesi problemleri olabiliyor)
Thermalright Frozen Warframe 420(sessiz sayılır güzel ama ekran kötü)
arctic 420mm lf3 pro(güzel ama çok sesli normal 3 vardı hava 50-55 derece yazın bizim burada kismama rağmen ses var gibi).
Kraken elite 420mm 2025 V2 white alicam çok iyi değerler dünyada stok sorunu var ve aşırı pahalı.
phanteks glacier one 420d30 x2 alasim var ama çok fais stok az.
Asus,bequit silent loop 3 modeller var 420 ama hep siyah.
Thermalright ve lianli sordum şuan 420 üretmeyi düşünüyorum dedi 🥹
Ne alicami şaştım.
Thermaltek th420 ultra V2 felan var niyese hem yok birazda ısınamadım ve pahalı.
Kararsızlıktan catlicam.
Arctich kasa dikey tutucu sığmıyor benim kasaya büyük ekran kartı aldinmi hortum ekran kartı carpicak normal halde sorun yok.
Panaroma ya güç yetmiyor.
arctic proları daha hızlı ve sesli çalışıyor eğer sessizlik istiyorsan normal haline bak.

Asus anakart sahipleri için tavsiyem arctic iii serisini alacaksaniz veya aldiysaniz armoury crate de fan profilini sessiz yapın ses kalmiyor

buldum

1766487205197.webp

Son düzenleme:
Ben bunu alırım. Fanların basınç ve akım değerleri daha yüksek, pompa devri daha yüksek, montajı daha pratik ve kolay. Tek eksisi fanlarda argb yok.
bende bunu aldım hocam 9950x ile kullanıyorum soğutması harika, fan eğrisini de ayarlayınca çok iyi oluyor.

Bunlar bölge b ürünlerini alttaki açıklamada olduğu gibi bölge b ürünleründen ancak bölge a ürünlerinden en az birini alırsan faydalanıyorsun sıvı soğutma tek alındığında olmuyor dün amazondan 9060 xt aldım aynı siparişte gaming 360 soğutucuda aldım ancak o şekilde ayrıca 2 üründe tek faturada olacak gibi zorlamalarıda var

gigabyte waterforce x te bakabilirsin :d
Gigabyte indirim var doğru düzgün stok yok ne boş cashback yapmışlar yeni nesil anakart stok yok adamlar genel kampanya yapıyor ama bize etkisi yok.
1 aydır yeni anakart düşüktumu diye bakıyorum geldi 1 kere yok oldu.
Birde ilk ciktiginda çok koyuyorlar üstüne.
Sıvısını satan az normalden pahalı şuan ve hiç güzel değil gigabyte sıvıları kronik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,114
Üyeler
187,453
Son üye
Fatihgns
Geri