🔥İndirim Rabbido 16 GB 6000 MHz DDR5 Ram [Ön Sipariş] 7499TL

sırf wraith satıyor diye alınmaz. satarsanızda elinizde kalır ne markası türkiyede duyulmuş nede özellikleri yeteri kadar iyi. 500tl koyup daha bilindik marka tercih ederdim ben.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bunu bu forumda savunan onlarca insan var bir de. wraith de aynısını yapıyor ama nedense bu forumda o siteyi aşırı sevenler var öyle ki yasanın değiştiğini vs iddia etmişlerdi zaten iade edilmiyor vs diyorlardı
Artık çoğu firma öyle yapıyor. Ürün iade ediyoruz hijyen falan diyip geri çeviriyorlar en azından wraith daha şeffaf, ki kendi markalı ürünlerinde iade imkanı sunuyorlar açılmış olsa dahi. Firmanın garantisi var zaten onun dışında aldığın üründen ne gibi bir pişmanlık duyup iade etmeye çalışıyorsunuz bilmiyorum açıkçası. Klavye, mouse ve mousepad denedim hepsi üst düzey ürünler. Belki farkında değilsiniz ama sırf wraith satıyor diye bu ramleri satın alıcak yüzlerce insan var 😃

Uygunsuz Dil
Artık çoğu firma öyle yapıyor. Ürün iade ediyoruz hijyen falan diyip geri çeviriyorlar en azından wraith daha şeffaf, ki kendi markalı ürünlerinde iade imkanı sunuyorlar açılmış olsa dahi. Firmanın garantisi var zaten onun dışında aldığın üründen ne gibi bir pişmanlık duyup iade etmeye çalışıyorsunuz bilmiyorum açıkçası. Klavye, mouse ve mousepad denedim hepsi üst düzey ürünler. Belki farkında değilsiniz ama sırf wraith satıyor diye bu ramleri satın alıcak yüzlerce insan var 😃
İnsanlarda salk olmasin bence , ticaret bakanligin sana verdigi 14 günlük cayma hakki var tüketici olarak , vermezlerse gidip thh ye basvuracan
Wraithesports hem tüketici ve hemde olmayan servisi ile kötü . Hakem heyetinin sonucunu bekliyorum bir mağdur olarak

x3d işlemcilerde CL değeri önemsizse bana niye CL30 önerdiler yav

Dostum belki aldığım mouse, klavye veya mousepaden memnun kalmayacağım ambalajinı açmadan ürünün iyi olup olmadığını nasıl anlayacağım diğer satıcılar enayi mi ? 14 gün içinde iade edilen ürünleri kabul ediyor aç bak Amazon depoya adamlar kulaklığın iadesini bile kabul ediyor.Bırak Amazonu küçük satıcılar bile kabul ediyor çoğunlukla iadeyi ,tüketici lehine olan yasayı kabul etmeyen adamlardan hıyar bile almam. 3-5 koyarım başka yerden alırım alacağım ürünü.

Dostum belki aldığım mouse, klavye veya mousepaden memnun kalmayacağım ambalajinı açmadan ürünün iyi olup olmadığını nasıl anlayacağım diğer satıcılar enayi mi ? 14 gün içinde iade edilen ürünleri kabul ediyor aç bak Amazon depoya adamlar kulaklığın iadesini bile kabul ediyor.Bırak Amazonu küçük satıcılar bile kabul ediyor çoğunlukla iadeyi ,tüketici lehine olan yasayı kabul etmeyen adamlardan hıyar bile almam. 3-5 koyarım başka yerden alırım alacağım ürünü.
Kesinlikle haklısınız ona lafım yok zaten yaptıkları yanlış bir şey fakat aynı fiyata aynı ürünü amazon satsa kimse gidip wraithten almazdı herhalde. Ürünleri bence gayet kaliteli fiyatıda gayet uygun attack shark gibi mouse almaktansa atk, vxe tercih ederim ben. Ürünlerinde özellikleri belli kullanıcı yorumlarıda ortada yani. Alırken dikkat etmek ve iyi araştırmak gerekiyor, kimsede zorla aldırmıyor alırken bunları bilerek almak gerekiyor maalesef.

umarım desteğe ihtiyacın olmaz dostum :D
desteklerinin sıfır olduğunu bilerek aldım, zaten niş ürünler satıyorlar o yüzden genellikle alacağım ürünü tek satan yer orası oluyor.
ne istediğini bilmeyen, aldığın ürünün özellikleri öğrenmeden, inceleme videosu izlemeden alışveriş yapan "amatör" alıcılar yüzünden böyle saçma bir iade politikaları var.
amazondan aldığı ürünü 29 gün kullanıp 30. gün iade eden çok sıkıntılı var ehehe diye anlatıyorlar bir de. işte böyle adamlar yüzünden dili yanan bir satıcı da bunu yapıyor.
sattıkları ürünleri amazon satsa tabii ki amazondan alışveriş yaparım. mesela atk x1 v2'yi meyer getirmedi hala wraith tek satıcı mecbur oradan alıyorum. ama scyrox v6'yı ilk başta wraithten almıştım, gaminggentr satmaya başlayınca arkadaşıma oradan aldırdım.
sattığı ürünleri bakkal ismail amca satsa ismail amcadan alırım ama yok yani :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram özelinde konuşmuyorum bu arada, muadili-daha iyisi onlarca olan bir sektör rabbido almam kısacası

desteklerinin sıfır olduğunu bilerek aldım, zaten niş ürünler satıyorlar o yüzden genellikle alacağım ürünü tek satan yer orası oluyor.
ne istediğini bilmeyen, aldığın ürünün özellikleri öğrenmeden, inceleme videosu izlemeden alışveriş yapan "amatör" alıcılar yüzünden böyle saçma bir iade politikaları var.
amazondan aldığı ürünü 29 gün kullanıp 30. gün iade eden çok sıkıntılı var ehehe diye anlatıyorlar bir de. işte böyle adamlar yüzünden dili yanan bir satıcı da bunu yapıyor.
sattıkları ürünleri amazon satsa tabii ki amazondan alışveriş yaparım. mesela atk x1 v2'yi meyer getirmedi hala wraith tek satıcı mecbur oradan alıyorum. ama scyrox v6'yı ilk başta wraithten almıştım, gaminggentr satmaya başlayınca arkadaşıma oradan aldırdım.
sattığı ürünleri bakkal ismail amca satsa ismail amcadan alırım ama yok yani :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram özelinde konuşmuyorum bu arada, muadili-daha iyisi onlarca olan bir sektör rabbido almam kısacası
Tamamen aynı düşünüyoruz.Bu arada Scyrox mouse almayı düşünüyordum gaminggen'de satılmaya başladığını sizden öğrendim ordan alacağım teşekkür ederim bilgi için.

ne istediğini bilmeyen, aldığın ürünün özellikleri öğrenmeden, inceleme videosu izlemeden alışveriş yapan "amatör" alıcılar yüzünden böyle saçma bir iade politikaları var
evet ben elime iyi oturan mouse shapesini youtube videosu izleyerek çok iyi bir şekilde anlayabilirmişim. bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim. artık
bundan sonra asla "amatör" alıcı olmayacağım

sırf wraith satıyor diye bu ramleri satın alıcak yüzlerce insan var
ben birini bile tanımıyorum. ben zorunda kalmadıkça wraithden almam. ama bak işte sırf amazon satıyor diye kaç lira fazlasına amazondan satın alacak onlarca kişi tanıyorum

ben birini bile tanımıyorum. ben zorunda kalmadıkça wraithden almam. ama bak işte sırf amazon satıyor diye kaç lira fazlasına amazondan satın alacak onlarca kişi tanıyorum
ben onlardan biriyim çünkü satılan ürünün arkasında olmak şuanki ekonomide ve genel diğer satıcılara baktığımızda taştaş isteyen bi şey o yüzden biraz fazla ver kafan rahat etsin tamam belki öyle de rahat eder ama olsun 2 kuruş fazla olsun amazon olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,575
Üyeler
188,781
Son üye
Hayreet
Geri