❌İndirim Bitti! Amazon Kampanyadaki Cipslerde ve İçeceklerde 250TL ve Üzerine %30 İndirim

cipsler kargoda patlama, kutu içeceklerinde kargoda yamulma ihtimalinden dolayı elim gitmiyo. yoksa çoktan 10 cips + 2-4 litre falan bişiler almıştım :D
Daha önce aldım sorunsuz geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Extreme yiyorsan ağzının tadını biliyorsun demektir 👌
Aynen kolay da bulunmuyor bakkal vs de zaten yok,101 de de ya gelmiyor yada az gelip hemen bitiyor, o yüzden Amazon başarılı

Ben normalde çok abur yememeye dikkat ediyorum geçenlerde aldım bu kampanyadan 9 adet cips almaz olaydım. Her gün yer oldum 😂

• Üzgün
Reaksiyonlar: S4N0
Tamamı İsrail markaları, Türk ve Müslüman düşmanı bir milletin ürünlerin tüketmeyin her biri bize mermi olarak geri dönecek.
Mevcut yönetim Amerika'dan 100 milyar dolar uçak ve 50 milyar dolar doğal gaz alıncada onlara da söyledin mi bu sözleri ? Yoksa işine gelince mi böyle davranıyorsun ?

İndirim konusunda da yapmayın şu muhabbetleri arkadaş alan alsın almayan almasın. Kıçımızdaki dondan, kullandığımız bankadan, herşeyde var bu adamlar ne yapalım yaşamayalım mı

Şu mor paket Doritos olsa keşke tek yediğim cips

Coca Cola'lar markette 90 TL olmuş, 4 tane 2,5 Litrelik Pepsi alırsanız tanesi 50 TL'ye geliyor. Aldım birkaç tane ben de. Teşekkür ederim konu sahibine haber verdiği için.

Mevcut yönetim Amerika'dan 100 milyar dolar uçak ve 50 milyar dolar doğal gaz alıncada onlara da söyledin mi bu sözleri ? Yoksa işine gelince mi böyle davranıyorsun ?
Ben etki edebileceğim şeylere konuşuyorum, belki 1 kişi görüp almaktan vazgeçerse kâr kârdır. Burda aynı forumun üyeleriyiz ve bu ortamı samimi gördüğüm için yazdım. Peygamberimizin şu hadisi üzerine;

Kim bir kötülük görürse, onu eliyle
değiştirsin. Şayet eliyle değiştirmeye gücü yetmezse, diliyle değiştirsin. Diliyle değiştirmeye de gücü yetmezse, kalbiyle düzeltme cihetine gitsin ki bu imanın en zayıf derecesidir.

Yöneticilerden kim düşmana çalışıyorsa zaten cehennemde cayır cayır yanacak. Ölümsüzüm bana bişey olmaz diyebilen var mı. En fazla 70 80 senelik şu dünya sınavında da Yahudi ve bebek katili destekçilerinin ürünlerini almayarak boykot dahi edemiyorsak yaşamayalım hiç. Hepsinin alternatifi var. Cipsin de kolanın da parfümün de kıyafetin de. Ama orda vahşice öldürülen çocukların altarnatifi yok.

Yanlış anlama senin özelinde konuşmuyorum. Düşüncelerinde çok haklısın Ancak! ülke genelinde savunalım, acıyalım, sahip çıkalım kafasında olup yine zamanı gelince bu düzenin aynı saflarında duracak insanlar olduğu sürece düzen değişmeyecek.

arkadaşlar aldığınız pepsi'lerin tatları güzelmi? bana asitsiz ve sulu kola gibi geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,344
Üyeler
187,031
Son üye
İsmet61
Geri