evet çok kolpadan indirim var 100 200 lira falan bakmaya bile değmezWraith w75 4K vereceğime ajazz ak820 max HE alırım 3K ve Amazon.
Bana pek indirim var gibi gelmedi
evet çok kolpadan indirim var 100 200 lira falan bakmaya bile değmezWraith w75 4K vereceğime ajazz ak820 max HE alırım 3K ve Amazon.
Bana pek indirim var gibi gelmedi
Bence kurumsal tarafı kesinlikle farklıdır, bir stok girdisi çıktısı olması gerekli. İthalat ihracat işiyle kendim de uğraşıyorum en ufak ithal üründe bile çok sayıda prosedür var, hele elektronikte hiç düşünemiyorum.sanmam. çoğu çinli firma ürün bozulduğunda ürünü kır kablosunu kes fotoğrafını çek gönder yenisini gönderelim diyor. tabi ki işin kurumsal kısmı farklı olabilir ama son kullanıcıya karşı bu şekildeler
dostum öyle saçmalık olabilir mi adamlar kıçının keyfine göre yasa uyduruyor, 14 gün iade şartı var e ticarette ne alırsan al. Ben kedi mamasını açıp bozulduğunu görüp iade edebiliyorsam, tabak çatal takımını iade edebiliyorsam teknolojik bir ürünü hayli hayli iade edebilmeliyim.Eğer üründe sıkıntı varsa iade alıyorlar. Açtın keyfi iade yaparsan almıyorlar diye biliyorum ama outlet sayfalarında bir sürü kutusu açık diye ürün var demekki bazıları tüketici haklarına şikayet etti direttide öyle aldılar![]()
yok aga bunlara ticaret bakanlığı bi 2 milyon cezayı çekecek öyle akıllanacaklar. millet dava açmıyor, üstüne durmuyor diye iyice şımarıyorlarE-ticaretin kolayligi oldugu kadar zorluguda var zorunuza gidiyorsa satmayin malinizi kafasina gore adam sitesine kanun cikarmis tuketici hakem heyetine gitmekten cekinmeyin
ceremesini son tüketici mi çeksin hocam? her konu için kanun veya element uydurmaya gerek yok. wraith sektördeki tek şirket onun gibi davranabilen başka bir firma yok.Bence kurumsal tarafı kesinlikle farklıdır, bir stok girdisi çıktısı olması gerekli. İthalat ihracat işiyle kendim de uğraşıyorum en ufak ithal üründe bile çok sayıda prosedür var, hele elektronikte hiç düşünemiyorum.
ben gaminggenden klavye aldım onun üstünde plastiği açarsanız iade edemezsiniz yazıyordu yd ürünlerde problem oluyor sanırım wraithin kendi ürettikleri ürünlerde kutu açılırsa da iade edilebiliyorceremesini son tüketici mi çeksin hocam? her konu için kanun veya element uydurmaya gerek yok. wraith sektördeki tek şirket onun gibi davranabilen başka bir firma yok.
incehesaptan aldığım bilgisayarda ana kart ve ramler yandı ramleri OC yapınca. gönderdim yenisini taktılar. kimse neyi neden yaptığımı kanıdını felan sormadı. ürünü almışsın ertesi gün iade etmişsin. golf oynayacak halin yok. kullanıcıya bu kadar güvenmeyecekse bu işe girmeyecek.kusura bakmayın ama çok boş muhabbet dönmüş. ürün ambalajı açılırken video çekip ürünün hasarlı olduğunu veya bozuk olduğunu kanıtlayabilirseniz sadece wraith değil tüm firmalar seve seve geri almak zorunda kalıyor. sadece wraith ile alakalı problem gibi bahsedilmiş bu durum. bügün incehesap veya başka sitelerden bozuk ürün alıp iade isterseniz ilk önce kanıt videonuz varmı diye soruyolar. belirli prosüdürler vardır ve bu prosüdürler dışına çıkamaz. ürün açıldıktan sonra teknik olarak outlet veya kullanılmış ürün olarak sayılır. satıcı sizin bozduğunuzu anlayamaz veya bulamaz.
incehesaptan bozuk ürün alıp iade alamayan baya insan gördüm. ürün açıldıktan sonra kanıt yoksa garanti kapsamına giriyor çünkü. 1-2 malum site zaten kanıtsız iade ürün almıyo bende onları insanlara tavsiye etmiyorum. en garanti iade kapsamı olan yer Amazon oluyor çünkü ürülen sonradan restore edilip outlet olarak satılıyor. ama dediğimin arkasındayım video olduğu sürece ya seve seve yada başka yolla almak zorunda kalıyolar. insanlarda sütten çıkmış akkaşık değiller. para pesinde koşuyor herkes. anakart pinlerini yamultup iade talebi oluşturanı bile gördüm.incehesaptan aldığım bilgisayarda ana kart ve ramler yandı ramleri OC yapınca. gönderdim yenisini taktılar. kimse neyi neden yaptığımı kanıdını felan sormadı. ürünü almışsın ertesi gün iade etmişsin. golf oynayacak halin yok. kullanıcıya bu kadar güvenmeyecekse bu işe girmeyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu riski göze almak zorunda. kimse zorla iş yaptırmıyor.
her türlü satıcının alması gereken risk. iade kabul etmiyorum diyemez.incehesaptan bozuk ürün alıp iade alamayan baya insan gördüm. ürün açıldıktan sonra kanıt yoksa garanti kapsamına giriyor çünkü. 1-2 malum site zaten kanıtsız iade ürün almıyo bende onları insanlara tavsiye etmiyorum. en garanti iade kapsamı olan yer Amazon oluyor çünkü ürülen sonradan restore edilip outlet olarak satılıyor. ama dediğimin arkasındayım video olduğu sürece ya seve seve yada başka yolla almak zorunda kalıyolar. insanlarda sütten çıkmış akkaşık değiller. para pesinde koşuyor herkes. anakart pinlerini yamultup iade talebi oluşturanı bile gördüm.
ben iade olması gerekiyor diyorum zaten bozuk ürünlerde. ama objektif ve kendi perspektifinden bakamyı dene. 2. el sağlam diye adama ekran kartı satsan adam bu kart bozuk ben paramı istiyorum dese seve seve geri alıcakmısın? belki adam bozdu nerden bileceksin. ondan dolayı zaten kanıt olduğu zaman para iadesi zorunlu olarak oluyor. yapmasan bile kanıtın olduğunda THH güzelce yaptırımını uyguluyor.her türlü satıcının alması gereken risk. iade kabul etmiyorum diyemez.