❌İndirim Bitti! Belkin Boost Charge Örgülü USB-C Şarj Kablosu 1 Metre - 119 ₺ 🔥🔥🔥🔥🔥

2023 de aldığım m11t telefonum 67w destekli , 3 senesini dolduracak.İlk sene normal kullanımda ortalama 1 defa şarj ediyordum 360 döngü olsun , 2. sene üstüne 100 koy 820 olsun. Bu sene günde ortalama 2 kere şarj ediyorum. Hiçte öyle öldü bitti bir hali yok 67w 'ın.
öyle bi iddiamız yok. Tahmini olarak döngü den bahsedemezsin. Root seviyesinde uygulama indirip bakmanız lazım.

Her hesap 1 tane alabiliyor herhalde degil mi?

2 tane alacaktım sepete ekle çıkmadı da 1 tane aldım

15 pro max ile uyumludur kaç w

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Hocam 8 ayda poco x7 proyu 233 döngüde kullandım .Telefonun verilerine göre %97 sağlığı .Max hızda %60'ken takıp 10 dk sonra çıkarıyordum. Hızlı şarj bence lükstür bataryanın ömrü açıkçası benim için önemli değil. Sabah kalkıp 10 dakikada 0'dan 60 yapması kadar kullanışlı bir şey yok.

Son düzenleme:
Hocam 6 ayda poco x7 proyu 200 döngüde kullandım .Telefonun verilerine göre %98 sağlığı .Max hızda %60'ken takıp 10 dk sonra çıkarıyordum. Hızlı şarj bence lükstür bataryanın ömrü açıkçası benim için önemli değil. Sabah kalkıp 10 dakikada 0'dan 60 yapması kadar kullanışlı bir şey yok.
Çok iyi bir şey gercekten akşam yatarken film falan izlerken uyuya kalıyorum yada sarj takmıyorum sabah okula hazırlanırken günü bitirecek kadar şarjı oluyor

Ekler

• 1000068678.webp
    1000068678.webp
    78.9 KB · Hit: 36
Tek dezavantajı Xiaomi için geçerli , sadece orjinal kabloda max güç sağlıyor yani her ne kadar direnci düşük kaliteli kablo alsanızda Xiaomi kendi kablosunu kullandırtıyor en azından 90W için bu şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2025-12-24 195639.webp

Benimki de aktif olarak bu şekilde altını çiziyorum HOR KULLANDIM.

Son düzenleme:
Tek dezavantajı Xiaomi için geçerli , sadece orjinal kabloda max güç sağlıyor yani her ne kadar direnci düşük kaliteli kablo alsanızda Xiaomi kendi kablosunu kullandırtıyor en azından 90W için bu şekilde.
67W hızlı şarjlı telefon kullanıyorum kablo aşnımaya başladı konudaki kabloyu sipariş ettim sorun çıkarmı sizce? Amazonda 60W yazıyor bu kablo

67W hızlı şarjlı telefon kullanıyorum kablo aşnımaya başladı konudaki kabloyu sipariş ettim sorun çıkarmı sizce? Amazonda 60W yazıyor bu kablo
Hocam benim adaptörüm 90W 100W destekli Ugreen kablo aldım fakat alabildiğim maksimum amper 2.4 oldu. Sizin adaptörünüz için geçerli midir bilmiyorum fakat en azından 45W çekebilir.

Data için hızlımıdır acaba

Hocam benim adaptörüm 90W 100W destekli Ugreen kablo aldım fakat alabildiğim maksimum amper 2.4 oldu. Sizin adaptörünüz için geçerli midir bilmiyorum fakat en azından 45W çekebilir.
Sağlık olsun köşede dursun ya 100 liraya bu kalitede 40W bile zor bulunur

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Sağlık olsun köşede dursun ya 100 liraya bu kalitede 40W bile zor bulunur
Hocam biraz daha araştırdım kablo tam performans çalışabilir sizin adaptörünüzde 60w verebilir benim 90W adaptörüm için özel bir PD protokölü varmış yani sizin için bir problem çıkmaz 60w olarak şarj edebilirsiniz. Verdiğim yanlış bilgiden dolayı özür dilerim.

Geri