Yardım Rampage V995 Fiyatına Değer mi?

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selam ets 2 asetto corsa beam ng drive gibi oyunlar oynamak için rampage v995 ile logitech dfgt arasında kaldım yakınımdan rampage v995 alacağım 6200tl ye bi sorunu yok faturası var sizce alınır mı? ffb si güzelmidir bütçem bu üstü gelmez

Ekler

• IMG_1091.webp
    IMG_1091.webp
    103.3 KB · Hit: 39
Oyunlarda uyumluluk sıkıntıları var, yazılım desteği yok, malzeme kalitesi kötü.
15k altına direksiyon seti düşünmeyin zevk değil dert sahibi olursunuz. Biraz daha bütçe ayırın Direct Drive bir model alın yoksa gamepad alın.

Oyunlarda uyumluluk sıkıntıları var, yazılım desteği yok, malzeme kalitesi kötü.
15k altına direksiyon seti düşünmeyin zevk değil dert sahibi olursunuz. Biraz daha bütçe ayırın Direct Drive bir model alın yoksa gamepad alın.
Hocam oynayacağım 3 oyun incelemelerdede bi problem göremedim öğrenciyim ailem o kadar para vermiyor

Hocam oynayacağım 3 oyun incelemelerdede bi problem göremedim öğrenciyim ailem o kadar para vermiyor
o halde g27 falan bak ne kadarda eski olsa o set leş gibi beleş verseler almam

İncelemede bir problem göremezsin ama kısa veya uzun vadede problem garantili :) V995 alan bir arkadaşa alma dedim aldığının 2. günü garç gurç dişli sesi çıkarmaya başlamış alet. Hemen iade edip PXN V10 Pro aldı halen teşekkür ediyor bana :) Yani direksiyon almak zorunda değilsin. Alıp başın ağrıyacağına biraz para biriktirip ailenin verdiğinin üstüne koyup V10 Pro alırsın, 6.500 e aldım dersin :D

İncelemede bir problem göremezsin ama kısa veya uzun vadede problem garantili :) V995 alan bir arkadaşa alma dedim aldığının 2. günü garç gurç dişli sesi çıkarmaya başlamış alet. Hemen iade edip PXN V10 Pro aldı halen teşekkür ediyor bana :) Yani direksiyon almak zorunda değilsin. Alıp başın ağrıyacağına biraz para biriktirip ailenin verdiğinin üstüne koyup V10 Pro alırsın, 6.500 e aldım dersin :D
Denemekten zarar gelmez

Teşekkür ederim reis 6200 bütçe üstü çıkmaz dememe rağmen 15k lık cihaz önerin çok garipti
15k'lık o cihazı alamayacaksan hiç alma demek içindi. Ben 2007'den bu yana kayışlı da dişli de direksiyonlar kullandım hepsi oyuncak statüsünde. Alamıyorsan şimdi alma para biriktir aldığın zaman başından kalkmak istemeyeceğin bir şey al dedim. İki gün sonra buraya şu sorunu yaşadım diye konu açmaya geleceksin çünkü...

Teşekkür ederim reis 6200 bütçe üstü çıkmaz dememe rağmen 15k lık cihaz önerin çok garipti
kanka abartıyorlar banada aynı şeyleri söylediler v902 s aldım alma hevesini alır atarsın vs vs dediler aldım 3 haftadır oynuyorum güzelde oluyor zevkle oynuyorum sımdıde

kanka abartıyorlar banada aynı şeyleri söylediler v902 s aldım alma hevesini alır atarsın vs vs dediler aldım 3 haftadır oynuyorum güzelde oluyor zevkle oynuyorum sımdıde
Klavyeden geçince tabi nimet saydınız ama daha iyisini görmediğiniz için o. Bakalım kaç hafta dayanacak o potansiyometreli direksiyon setiniz. Yayı bozulunca çöpe atacaksınız.

Geri